In productie: Vlaamse film Jonge Harten door regisseur Anthony Schatteman

In productie Jonge Harten door regisseur Anthony Schatteman
© Thomas Nolf / Polar Bear

Vorige week zijn de opnames van de langspeelfilm JONGE HARTEN, het debuut van regisseur Anthony Schatteman, gestart. De film neemt je terug mee naar het gevoel van die eerste keer verliefd zijn, waar je hele wereld echt op zijn kop staat. De hoofdrollen worden vertolkt door 2 nieuwkomers Lou Goossens & Marius De Saeger, bijgestaan voor de volwassen rollen door Geert Van Rampelberg (Black-Out , Zillion, Red Light), Emilie De Roo (Nonkels, H4Z4RD) & Dirk Van Dijck (De Kraak, 13 Geboden). Anthony schreef ook het scenario en op de set zijn ook zijn vaste crew DOP Pieter Van Campe en art direcor Kato Bulteel er bij. De opnames vinden plaats van 17 juli tot 28 augustus 2023, over heel België.

Anthony Schatteman op de set van de Vlaamse Film Jonge Harten
© Thomas Nolf / Polar Bear

Anthony Schatteman regisseerde onlangs nog de internationale reeks NORTHERN LIGHTS (LIONSGATE – Productie i.s.m. België en Ierland) die later op Streamz zal verschijnen en co-regisseerde de tragikomische miniserie LEEF. Hij stond eveneens in voor de regie van de online jeugdreeksen PANNA en 2DEZIT. Schattemans’ carrière startte in 2012 toen hij met zijn eindwerk KUS ME ZACHTJES, de HUMO – award won op het Internationaal Kortfilmfestival Leuven. 


SYNOPSIS: Jonge Harten vertelt het verhaal van Elias (13 ) die zich aangetrokken voelt tot zijn nieuwe buurjongen, de hippe Alexander (14). Hij beseft dat dit de eerste keer is dat hij écht verliefd is. De confrontatie met zijn vrienden, zijn zogenaamde liefje Valerie, zijn vader die als schlagerzanger optreedt en zijn begripvolle mama brengen meer vragen dan antwoorden. Kiest Elias voor zichzelf en de liefde of niet?

Jonge Harten wordt in het voorjaar van filmjaar 2024 verwacht in Belgische bioscopen.

Foto’s © Thomas Nolf / Polar Bear 

 


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter