Instant Family recensie

Instant Family recensieInstant Family ***

Regie: Sean Anders (Daddy’s Home, Horrible Bosses 2)

Met Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Moner, Octavia Spencer, Tig Notaro, Margo Martindale, Jullie Hagerty, Iliza Shlesinger, Tom Segura, Julianna Gamiz, Gustavo Quiroz,…

Speeltijd: 118′

Ga kijken als je hield van Downsizing.

Het verhaal: Pete & Ellie beslissen om zich in te schrijven als pleegouders, maar merken al snel dat dingen niet gaan zoals verwacht wanneer ze meteen 3 kinderen in huis halen.

t Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Moner, Julianna Gamiz, Gustavo Quiroz in Instant Family recensie

Ons verdict: Fostering of in het Nederlands pleegzorg is een trending topic op sociale media in de Verenigde Staten en regisseur Sean Anders had geen beter idee om een scenario voor pleegouders in een film te gooien. Hij tovert mooie namen uit zijn mouw en niet alleen dat: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Julianna Gamiz, Gustavo Quiroz & Isabela Moner vormen een mooie familie op het grote doek. Het resultaat is dan ook dat Instant Family een warme en tedere film is met af en toe een soms wat bizarre dialoog en grappige situatie om de boel luchtig te houden. Een film om met de hele familie van te genieten, af & toe eens met te lachen en als ouders meermaals de zakdoek boven te halen vanwege de emotionele momenten.

Kortom, Instant Family is een leuke feel good movie met Mark Wahlberg, Rose Byrn & Isabela Moner in de hoofdrol. Voor diegenen die geen zin hebben om voor de zoveelste keer naar een Marvelfilm te gaan kijken.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter