Zwangere Guy wordt een UglyDoll, de Vlaamse stemmencast van UglyDolls onthuld

Zwangere Guy wordt een UglyDoll, de Vlaamse stemmencast van UglyDolls onthuld

The Searchers onthulde zonet de Vlaamse stemmencast voor de komende animatiefilm UglyDolls! Niemand minder dan Tinne Oltmans (Ferdinand, De Kleine Heks, Ralph Breaks the Internet) neemt de stem van hoofdpersonage Moxy voor haar rekening, terwijl rapper Zwangere Guy zijn filmdebuut maakt als Ugly Dog in UglyDolls.

Zwangere Guy wordt een UglyDoll, de Vlaamse stemmencast van UglyDolls onthuld

Naast Tine Oltmans & Zwangere Guy kruipen ook Maureen Vanherberghen als Mandy, Gio Kemper als Nolan, Michiel De Meyer als Lou, Elindo Avastia als Oliver, Sien Wynants als Wage, Jan Van Looveren (De Smurfen & het Verloren Dorp, Hoe Tem je een Draak 3: De Verborgen Wereld) als Ox, Sven De Ridder (Pieter Konijn, Urbanus: De Vuilnisheld, De Bunker) als Lucky, Céline Verbeeck als Tuesday & David Dermez als Babo in de huid van een Ugly Doll. In de originele versie zijn de stemmen van onder andere Kelly Clarkson, Pitbull, Ice-T, Nick Jonas, Janelle Monáe en Emma Roberts te horen.

UglyDolls (2019) - Vlaamse Trailer

Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden! Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

UglyDolls is vanaf 31 juli 2019 in de Belgische zalen te zien.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.