Another Life recensie op Netflix België [eerste indruk]

Another Life Netflix recensieAnother Life *

Bedenker: Aaron Martin (Slasher, Killjoys)

Met Katee Sackhoff, Justin Chatwin, Selma Blair, Samuel Anderson, Blu Hunt, Tyler Hoechlin, Samuel Anderson,…

Speeltijd:10 afleveringen / 50 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van Nightflyers of een goedkopere versie van Arrival.

Het verhaal: Astronaut Niko Breckenridge en haar jonge bemanning worden geconfronteerd met onvoorstelbaar gevaar terwijl ze op een risicovolle missie gaan om het ontstaan van een buitenaards artefact te verkennen.

xxx

Ons verdict: Waar Netflix af en toe met zijn bibliotheek heen wil, weten we niet goed, maar één ding kunnen bevestigen: Another Life is niet de oplossing voor de dreiging van Disney, Apple, Amazon & meer.

De nieuwste Netflix-serie door gewezen medewerkers van nieuwe CBS-series zoals MacGyver, Lethal Weapon & 24 die inspeelt op de trouwe science fiction kijker laat qua ‘kwaliteit’ sterk terugdenken aan Nightflyers en met Katee Sackhoff als een goedkope replica van Robin Wright met een heleboel zinloze dialogen, die terugdenken aan de traditionele series op de Amerikaanse beeldbuis, krijgen wij reeds de stuipen om het lijf na de eerste minuten. Schrijver Aaron Martin mengt schaamteloos concepten vanuit sciencefiction films zoals Arrival, Annihilation, Starship Troopers & Star Trek door elkaar en maakt er een allegaartje van. De magen van Die hard science fiction fans die houden van klassiekers zoals Alien, Star Wars & Blade Runner zullen zonder meer beginnen te draaien na het uitkijken van de pilot. De teleurstellende science fiction effects samen met de oncharismatische cast maken Another Life met deze zomerse temperaturen gewoon niet het bingen waard en Another Life onwaardig om door het algoritme van Netflix aangeboden te worden.

Kortom, Another Life is geen Lost in Space, laat staan dat deze serie nog enigszins noemenswaardig was. Schrappen die handel.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.