Mr. Robot: The Complete Series Blu-Ray recensie

Mr. Robot S4 recensie op Telenet PlayMr. Robot S1*** 1/2 S2***** S3 **** S4*****

Bedenker: Sam Esmail (Homecoming, Mr. Robot)

Met Rami Malek, Christian Slater, Carly Chaikin, Portia Doubleday, Martin Wallstrom, Grace Gummer, Michael Cristofer, BD Wong, Jake Busey,…

Speeltijd: 45 afleveringen / 1 uur per aflevering

Ga kijken als je hield van Fight Club.

Het verhaal: Betreed de fascinerende wereld van Mr. Robot en volg in de voetsporen van Elliot Alderson, een jonge computerprogrammeur die aan het hacken slaat voor de goede zaak. Elliot lijdt aan een sociale angststoornis en mensen hacken is zowat zijn enige vorm van menselijk contact. Gedesillusioneerd door de moderne samenleving, ziet Elliot zijn wereld plots op zijn kop gezet door Mr. Robot, de mysterieuze leider van een ondergrondse hacktivistische groep die Elliot wil inschakelen om de “one percent” onderuit te halen en een wereldwijde revolutie te ontketenen. De boxset van Mr. Robot – The Complete Collection bevat alle 45 afleveringen en een massa bonusmateriaal waaronder de making of, deleted scenes en nog veel meer!

Rami Malek in Mr Robot The Complete Seriesrecensie

Ons verdict: Met het organiseren van onze wedstrijd rond  Mr. Robot moeten we het hoofdstuk van Mr. Robot spijtig genoeg afsluiten. Met 4 seizoenen hebben we niet het gevoel dat de makers alle opportuniteiten hebben gekregen om hun verhaal uit te werken tot in de puntjes (vooral de mythologie rond de reeks met zijn dystopisch realistische toekomst kon meer uitgewerkt worden), maar gezien het iets mindere beginstuk van het 3de seizoen hoor je ons niet klagen.

Rami Malek vs. Christian Slater in Mr Robot S4 recensie

Wat is er zo mindblowing aan deze serie? Mochten de Golden Globe-nominaties je nog niet overtuigd hebben of onze recensies over deze reeks die een donkere & depressieve enscenering combineert met kapitalistisch complotdenken, de acteerprestatie van Rami Malek als vigilante hacker ondersteund door Christian Slater, Carly Chaikin & Portia Doubleday in combinatie met het meesterlijk inzicht van bedenker & regisseur Sam Esmail zijn de sleutel tot het succes van deze serie. De verschillende seizoenen van Mr. Robot bevatten allemaal stuk voor stuk fenomenale cliffhangers, heel wat sterke twists & turns en vooral ook gekke maar vooral creatieve scènes die de hedendaagse streamer uitdagen. Doorheen de serie heeft Sam Esmail, één van de nieuwe legendarische schrijvers, regisseurs & producenten van de jaren 2020, zich bewezen als nieuwe naam om naar uit te kijken in het komende decennium en zijn handtekening in alle seizoenen zijn gewoonweg om van te smullen. Tot slot ontgoochelde de reeks ook niet door geweldig te eindigen.

Rami Malek in Mr Robot The Complete Seriesrecensie

Kortom, we hebben een nieuwe reeks die we iedere keer rond kerst gaan bingen, want het ontbreekt niet aan legendarische scènes in zowat alle seizoen van Mr. Robot. Sam Esmail, Christian Slater & Rami Malek halen alles uit de kast met deze legendarische serie die vanaf nu beschikbaar is op DVD & Blu-Ray. Own it, MoviePulpers!

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter