Actrice in de kijker: Megan Fox

Naam: Megan Denise Fox
Geboorteplaats: Rockwood Tennessee, Verenigde Staten
Geboortedatum: 16 mei 1986
Lengte: 1m65; Gewicht:
Sterrenbeeld: Stier; Tijger (Vuur)
Burgerlijke status: single

Foxy Megan needs no introduction … De 23-jarige schoonheid debuteerde in haar eerste film Holiday in the Sun samen met de Olson zusjes en werd nadien een razende ster. De mooiste dame van de wereld in 2008 deed de monden van heel wat mannen openvallen door haar sexy fotoshoot in FHM. Prompt nadien was ze te zien in de kaskraker Transformers als Mikaela Banes waardoor haar carrière volledig gelanceerd werd. Momenteel is ze te zien in de kaskraker Transformers 2: Revenge of the Fallen. Binnenkort is ze in een sexy cowgril outfit te zien in de film Jonah Hex en ze zal ook zo goed als naakt te zien zijn in Jennifer’s Body. You go, girl ! Continue reading Actrice in de kijker: Megan FoxExtreme Ghostbusters DVD review

extreme-ghostbusters-coverExtreme Ghostbusters***

Regie: Diversen

Met: Tara Charendoff, Maurice LaMarche, Jason Marsden, Pat Musick, Alfonso Ribeiro

Speelduur: 275′

Hoewel Extreme Ghostbusters helemaal niet zo leuk is als de populaire The Real Ghostbusters (1986) animatiereeks, is deze voor de hardnekkige fans toch best amusant, al was het maar als zoethoudertje tot Ghostbusters III!

Continue reading Extreme Ghostbusters DVD review


Dossier K teaser trailer

Dossier K, de opvolger van De Zaak Alzheimer, speelt zich af in het Albanese maffia-milieu en zal geheid weer potten breken aan de kassa’s. Erik Van Looy gaf het roer over aan Jan Verheyen, maar herwerkte nog wel het bekende boek van Jef Geeraerts tot een scenario. De cast bestaat uit usual suspects als Koen De Bouw, Werner De Smedt, Hilde De Baerdemaker en Filip Peeters. Dossier K komt op 9 december in de zalen.