Franchise: Dolittle

Titel: Dolittle

Regie: Stephen Gaghan

CAST: Robert Downey Jr. en de stemmen van Rami Malek, Tom Holland, John Cena, Octavia Spencer, Selena Gomez,…

SYNOPSIS: Robert Downey Jr. brengt een van de meest getalenteerde personages uit de literatuur tot leven in een wervelende nabootsing van het klassieke verhaal van de man die met dieren kan praten: Dolittle.

Na het verlies van zijn vrouw zeven jaar eerder, kluistert de excentrieke Dr. John Dolittle, de befaamde dokter en dierenarts van Queen Victoria’s England, zich achter de hoge muren van Dolittle Manor met alleen zijn menagerie van exotische dieren als gezelschap. Maar als de jonge koningin ernstig ziek blijkt te zijn, wordt een aarzelende Dolittle gedwongen om op een episch avontuur naar een mythisch eiland te vertrekken, op zoek naar een remedie terwijl hij oude tegenstanders kruist en wonderlijke wezens ontdekt.

De dokter wordt op zijn zoektocht vergezeld door een jonge, zelfbenoemde leerling en een hele reeks dieren waaronder een angstige gorilla, een enthousiaste eend, een kibbelend duo cynische struisvogels, een vrolijke ijsbeer en een eigenwijze papegaai, die fungeert als Dolittle’s meest betrouwbare raadgever en vertrouweling.Robert Downey Jr. is Dolittle in nieuwe trailer & poster

Robert Downey Jr. is Dolittle in nieuwe trailer & poster

De dierenliefhebber Dr. Dolittle is terug met deze keer Robert Downey Jr. (The Avengers: Endgame) die in huid kruipt van het personage. Amerikaanse stemmen voor de vele dieren in de film worden voorzien door o.m. Rami Malek (Mr. Robot S4, No Time to Die), Octavia Spencer (Ma, Hidden Figures), Emma Thompson (Men in Black International, Love Actually), John Cena (Bumblebee) & Harry Collett (Bohemian Rhapsody). Door Stephen Gaghan (Gold, Syriana), geniet van Robert Downey Jr. in Dolittle trailer.

Lees verder Robert Downey Jr. is Dolittle in nieuwe trailer & poster