Logan Blu-Ray recensie

Nieuwe Logan poster met Hugh JackmanLogan ****

Regie: James Mangold (The Wolverine, 3:10 to Yuma)

Met Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook, Elizabeth Rodriguez, Krzysztof Soszynski, Stephen Merchant, Richard E. Grant,…

Speeltijd: 135′

Ga kijken als je hield van The Road & Deadpool.

Het verhaal: We zien Logan een allerlaatste keer in een eindstrijd om gerechtigheid.

High Jackman voor de laatste keer als Wolverine in Logan

Ons verdict: Rated R is the new Black, people! 20th Century Fox begreep dit al snel na het succesvolle Deadpool en kwam een allerlaatste keer met Hugh Jackman als The Wolverine. Logan gaat mee met de bloederige trend die ingezet werd door televisie-on-demand series zoals Game of Thrones, dus verwacht je aan veel donkere scènes, bloed, vliegende ledematen, ingewanden en meer zonder al teveel moreel shockerende scènes. Het gebrek aan satire in de film maakt Logan dan weer geen kopie van Deadpool, al blijft het een gemiste kans om Hugh Jackman & Ryan Reynolds niet bij elkaar te brengen in een Wolverine vs. Deadpool mash-up. Wij blijven duimen voor een terugkeer van de geweldige Dafne Keen als X-23 in één of andere X-Men-film en we vinden deze Logan een ideale vaarwel aan Hugh Jackman als de iconische superheld Wolverine. Bedankt voor het geweldige werk James Mangold!

Kortom, Logan blijft één van de top comic book movies of the year ondanks het feit dat het de duimen moest leggen voor het recente Wonder Woman. Voeg hem desondanks toch toe aan de filmcollectie!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter