Nieuw op Netflix België (september 2017)

Nieuw op Netflix België (september 2017)

Vrienden, het is zover. Na een uitstekend zomeraanbod op Netflix België is de zomer tot zijn einde gekomen. Het relaxer leventje van iedereen wordt omgevormd tot drukte voor de schoolgaande jeugd en de werkende man en vrouw. Maar geen nood, zo erg is het allemaal niet. Er is nog steeds Netflix om je door de donkere nachten te halen, ook al had je een mindere dag op het werk of school. Deze maand stellen we de volgende Netflix-aanraders voor: Narcos S3, Schutter Island, Jeff Dunham: Relative Disaster & Star Trek: Discovery.

NARCOS S3

Narcos S3

Vanaf vandaag komt het 3de seizoen van Narcos. Hoezo hoor ik je zeggen? Pablo Escobar is misschien niet meer, maar cocaïne blijft een lucratieve business en de Cali-kartel is hier enorm gespecialiseerd in, zo blijkt. Streamen die serie!

SHUTTER ISLAND

Shutter Island wallpaper met Leonardo DiCaprio

Hoera, af en toe is er ook nog kwaliteit te vinden op Netflix. Shutter Island is ongetwijfeld één van de beste horrorfilms door grootmeester Martin Scorsese en is van de hele redactie één van de topfilms aller tijde. Pik deze filmklassieker dus zeker mee op Netflix België.

JEFF DUNHAM: RELATIVE DISASTER

Jeff Dunham: Relative Disaster | Official Trailer [HD] | Netflix

Netflix zet meer en meer in op comedy en dat werpt af en toe zijn vruchten af. Na Eche Racune door Hans Teeuwen is de nieuwe zaalshow van buikspreker & puppetmaster Jeff Dunham met Peanut, Walter & Achmed, the Dead Terrorist te zien op Netflix België vanaf 12 september 2017. Bovenaan de trailer trouwens.

STAR TREK: DISCOVERY

Star Trek: Discovery, vanaf 25 september 2017 op Netflix België

Het is nog wel eventjes wachten op deze nieuwe CBS-serie die in Europa op Netflix België te zien is, maar we kunnen niet wachten tot 25 september wanneer Star Trek terug naar de beeldbuis komt. Met castleden zoals Jason Isaacs, Michelle Yeoh, Doug Jones & Sonequa Martin-Green belooft het een nieuwe stap in de continuïteit van de science fiction franchise te worden.

Sorry, geen Twilight-saga voor ons, filmfans, ook al staan deze allemaal op Netflix België vanaf september 2017.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.