Nieuw op Netflix België (augustus 2017)

De zomermaanden zijn drukke momenten voor streamingdiensten en dat heeft Netflix goed ingezien. Augustus brengt heel wat nieuws in de Netflix-bibliotheek en we dachten jullie daarom onze aanraders door te geven voor de rest van de zomervakantie. Geniet in onze deskundige ogen van o.m. The Defenders, Rogue One, The Danish Girl, Ozark & The Mist!

THE DEFENDERS

De volledige cast van The Defenders

Na Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage & Iron Fist is de tijd eindelijk aangekomen om de helden samen te brengen in The Defenders. Het eerste seizoen zal vanaf 18 augustus 2017 te streamen zijn op Netflix België en met een additionele naam zoals Sigourney Weaver zijn onze verwachtingen samen met zowat de hele rest van de wereld hoog gespannen. Hou deze datum scherp in de gaten!

THE MIST S1

YES, The Mist heeft eindelijk een plaats gevonden in België en Netflix krijgt de primeur om de nieuwe serie van schrijver Stephen King beschikbaar te maken vanaf 25 augustus 2017. Wie zich afvraagt waar de gekte om gaat, kan best even naar deze blogpost gaan. Bedankt Spike & Netflix voor deze samenwerking!

ROGUE ONE: A STAR WARS STORY

Aziatische Rogue One poster met Felicity Jones als Jyn Erso

Ongetwijfeld hebben jullie gehoord van de deal tussen Netflix en Disney rond Star Wars en al reeds vernomen dat Star Wars VII: The Force Awakens niet meer beschikbaar zal komen in de wereldwijde Netflix-bibliotheken (vervaldatum is ergens midden augustus, dus streamen die handel!). Echter krijgen we daarvoor wel in de plaats niets minder dan Rogue One: A Star Wars Story. Deze instant classic moet je in het geheugen gegraveerd krijgen, dus pik deze absoluut mee op Netflix België vanaf 21 augustus 2017.

THE DANISH GIRL

De film die Alicia Vikander een oscar bezorgde, is vanaf 1 augustus 2017 te streamen op Netflix België. Samen met de noemenswaardige prestatie van Eddie Redmayne is dit werk door Tom Hooper zeker de moeite waard als je op zoek bent naar iets meer in een film. Lees onze review over The Danish Girl, mochten we je nog niet hebben overtuigd met deze intro.

OZARK

En we eindigen met een serie die reeds beschikbaar is op Netflix België, maar onze redactie wist te bekoren door zijn mix tussen Bloodline & Breaking Bad. Jason Bateman & Laura Linney schitteren in deze nieuwe Netflix Original Serie. Geef ook deze serie zoals Bloodline een kans en je zal niet ontgoocheld zijn.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter