Westworld S1: The Maze Blu-Ray recensie

HBO's Westworld posterWestworld *****

Regie: Jonathan Nolan & Lisa Joy Nolan

Met Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jimmi Simpson, Jeffrey Wright, Rodrigo Santoro, Tessa Thompson, Clifton Collins Jr.,…

Speeltijd: 10 afleveringen / 1u per aflevering (final 90 minuten)

Ga kijken als je hield van Mr. Robot & Denis Villeneuve’s werk zoals Arrival & Blade Runner 2049.

Het verhaal: In de toekomst kunnen mensen betalen om elk genot dat ze maar wensen te kunnen vervullen dankzij de androïden van Westworld.

Onze mening over Westworld, de nieuwe serie van HBO door Jonathan Nolan & Lisa Joy Nolan

Ons verdict: Mijn collega Kenneth meent dat HBO nog geen waardige opvolger heeft gevonden die het succes van Game of Thrones kan opvangen. Ondanks het feit dat The Deuce een aardige mededinger is voor de nieuwe HBO-troon kan het niet opboksen tegen deze televisieklassieker: Westworld.

Anthony Hopkins & Jeffrey Wright in HBO's Westworld

Westworld, het kindje van Jonathan & Lisa Joy Nolan heeft een heerlijk sluimerend tempo dat zijn verhaallijn zoals een crescendo tot leven laat komen dankzij een indrukwekkend plot van 10 afleveringen en smaakvolle acteerprestaties door Anthony Hopkins, Jeffrey Wright, Ed Harris Evan Rachel Wood, Jimmi Simpson, Thandie Newton & James Marsden. Samen met de cinematografie en de magie van deze nieuwe Westworld wereld hopen we dat België zijn weg vindt naar deze geweldige serie geproduceerd door Hollywood-wonderboy J.J. Abrams. Voor details kan je best terecht op onze originele review van eind vorig jaar, maar het laat ons één ding zeggen: het is opvallend hoe Westworld maanden na zijn debuut zoals een vuurtje blijft aanwakkeren en je achteraf volledig van zijn klasse overtuigt.

Kortom, Westworld is topcontent van de hoogste plank dankzij HBO en met dit 1ste seizoen die inmiddels de titel The Maze krijgt, weten we dat dit nog maar het begin is. Haal dit zo snel mogelijk in huis, allen!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.