UPDATE: Een nieuw Hollywood-pervert: Brett Ratner van RatPac

De nieuwe Hollywood-pervert Brett Ratner

Actrices Natasha Henstridge (Species) en Olivia Munn (X-Men: Apocalypse) beschuldigen studiobaas en regisseur Brett Ratner van seksuele intimiteiten. Brett Ratner is het hoofd van Ratpac, een filmproductiehuis van Amerikaanse blockbusters zoals Dunkirk, IT, Batman vs. Superman & The Hangover, maar ook regisseur van o.m. Rush Hour & X-Men: The Last Stand. Na Harvey Weinstein en Kevin Spacey is dit nu al het 3de schandaal in Hollywood dat aan het licht komt.

Natasha Henstridge in SpeciesOlivia Munn in The Newsroom

Volgens Munn zou Ratner zijn edele delen mastruberend getoond hebben aan haar toen ze werkte aan The Newsroom, terwijl Henstridge beweert gedwongen te zijn door Ratner om orale seks te hebben voor een rol in zijn films toen ze 19 was en haar carrière begon. Een van de medewerksters van Ratner, Melanie Kohler, beweert zelfs aangerand te zijn door de regisseur, maar de regisseur beweert dat ze liegt en spant een rechtzaak tegen haar. Warner Bros heeft inmiddels laten weten dat het de samenwerking met Brett Ratner & RatPac Entertainment stopzet tot er meer bekend is over de zaak.

Ellen Page beschuldgt Brett Ratner van homofoob gedrag

Inmiddels beschuldigt Ellen Page, de lesbische actrice gekend van de X-Men-franchise en Woody Allen-film To Rome with Love Brett Ratner van homofoob gedrag. Ze werkten samen met elkaar voor de film X-Men: The Last Stand waarin hij tegen een collega zei dat je met haar moet neuken om te beseffen dat ze lesbisch is. Op dat moment was Ellen Page nog niet publiekelijk buitengekomen met haar geaardheid en was ze zeer gekwetst. Lees de reactie van Page die binnenkort te zien is in Flatliners onderaan.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.