Till Death recensie

Till Death recensieTill Death ***

Regie: S.K. Dale

Met Megan Fox, Callan Mulvey, Eoin Macken, Jack Roth, Teodora Djuric,…

Speeltijd: 88′

Ga kijken als je hield van Everly & de originele Saw.

Het verhaal: Een vrouw wordt, geboeid aan haar overleden echtgenoot, achtergelaten als onderdeel van een ziekelijk wraakplan. Ze kan zich niet losmaken en moet zien te overleven wanneer 2 moordenaars arriveren om haar af te maken.

Till Death recensie

Ons verdict: Foxy Megan is terug! Sinds haar breuk met Brian Austin Green en de geboortes van haar kindjes Noah, Bodhi & Journey heeft ze terug meer tijd om haar carrière op de rails te krijgen na Transformers, Jennifer’s Body, Jonah Hex & Teenage Mutant Ninja Turtles en dat werd recent gevierd met Rogue, maar ook Till Death door regisseur S.K. Dale en binnenkort Midnight in the Switchgrass. Sinds haar nieuwe relatie met Machine Gun Kelly lijkt Megan Fox bevrijd, maar in Till Death ligt dat wat anders: Ze is nl. letterlijk vastgeketend aan haar geliefde.

xxxxx

Till Death kent een slechte start en hoewel het dan even beter gaat met een betere prestatie van la Fox valt het opnieuw wat stil na een uur. De ontknoping met zijn vele plottwists houden je wel geclusterd aan het scherm, maar in het algemeen voelt het aan als een ongemakkelijke kijkervaring vanwege de slordige editing. Het mannelijk gezelschap van Till Death met Callan Mulvey, Eoin Macken & Jack Roth stellen verder niks voor en ondersteunen Megan Fox niet goed wat op zich wel spijtig te noemen is. De production design mag dan wel op punt staan, het feit dat alleszins in studio gemaakt is in Bulgarije voelt ook aan als een verloren kans. Tot slot voelt Till Death aan als een zeer persoonlijke film voor Fox, maar dat kan ook onze verbeelding zijn. Het voelt alleszins waarde toe aan Till Death als je het op deze manier wil bekijken.

Kortom, regisseur S.K. Dale maakt van Till Death een hobbelige rit, maar wij zijn blij dat Megan Fox terug is. Beschikbaar in Belgische bioscopen vanaf deze week!

Till Death - 'Happy Anniversary' - Official Clip - Own it Now

TILL DEATH Clip - "Play Me" (2021) Megan Fox

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.