You S3 recensie op Netflix België

You S3 Netflix recensieYou S3 ****

Bedenkers: Sera Gamble (Aquarius, The Magicians) & Greg Berlanti (You, Arrow, Batwoman)

Met Penn Badgley, Victoria Pedretti, Michaela McManus, Dylan Arnold, Saffron Burrows, Tati Gabrielle, Scott Speedman, Elizabeth Lail, Jenna Ortega,…

Speeltijd: 10 afleveringen / 1 uur per aflevering

Ga kijken als je hield van Gone Girl, Dexter & het vorige You S2.

Het verhaal: Love & Joe gaan met hun nieuw kindje voor de droom van huisje boompje beestje. Maar hun relatie wordt op de proef gesteld wanneer beide opnieuw in oude gewoonten vervallen…

Penn Badgley & Victoria Pedretti in You S3 recensie op Netflix België

Ons verdict: Netflix is stevig bezig om zijn franchises uit te bouwen na verrassingen zoals Stranger Things, Squid Game, The Witcher, Sex Education, Casa De Papel, maar ook deze You met Penn Badgley in de hoofdrol. In dit 3de seizoen van You zijn Penn Badgley & Victoria Pedretti terug als een gezellig geschift koppeltje die zoals ieder getrouwd koppel in Hollywood-films of -series in relatieproblemen terecht komen. Maar blijft het boeiend?

Penn Badgley in You Netflix recensie

You S3 volgt de trend van zijn voorganger: De dynamiek tussen Joe Goldberg & Love Quinn wordt verder uitgebouwd door de bedenkers en dit concept is toch een stuk beter uitgewerkt als voorheen. De pilot vliegt er dan ook meteen in net zoals zijn vorige seizoenen overigens. Alle trends op sociale media doen de revue in dit 3de seizoen van You dankzij wanna be hippe mama Love en ook ontbreekt het niet aan literaire idiomen in You S3 met boekenwurm Joe. Continuïteit is dus verzekerd met andere woorden. Alleen het stalker-gegeven uit het originele seizoen is met You seizoen 3 echt verleden tijd (wrs te danken aan #MeToo) en vaccinatie & ziekte steken opnieuw de kop op (COVID-19 moest voor iets dienen, niet waar?). You S3 houdt een mooi tempo aan door voor de eerste keer een interesse middenstuk te geven en dat maakt seizoen 3 misschien wel het sterkste seizoen op de populaire streamingdienst Netflix. Verrassend en sterk werk van cast & crew.

Kortom, de mooie openingen van You S2 worden goed uitgewerkt in You S3 en gaan in crescendo door. Dit moet misschien wel het beste seizoen zijn van You tot op heden en het volgt daarbij een Sex Education S3. Streamen die handel en hop naar seizoen 4!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.