Franchise: Scarlett Johansson

ScarJo opnieuw meest winstgevende actrice van 2018

Scarlett Johansson is opnieuw de meest winstgevende actrice van het jaar. In 2018 stak ze Gal Gadot voorbij met een omzet van 2 miljard dollar aan de globale box office dankzij The Avengers: Infinity War. Ze wordt opgevolgd door o.m. Lupita Nyong’o, Bryce Dallas Howard, Michelle Williams & Rebecca Ferguson. Volledige lijst onderaan. Volgens Forbes heeft ScarJo eveneens de titel van meest verdiende actrice te pakken, want ze streek het afgelopen jaar zo’n slordige 40.5 miljoen dollar op.

Continue reading ScarJo opnieuw meest winstgevende actrice van 2018

Scarlett Johansson is de grootste actrice van 2016

Scarlett Johansson is de grootste actrice van 2016

Scarlett Johansson is de grootste actrice van 2016… In termen van box office opbrengsten dan, want ScarJo leverde volgens Forbes filmdistributeurs wereldwijd zo’n 1,20 miljard dollar op in 2016. De 32-jarige laat zo Margot Robbie (1,10 miljard dollar), Amy Adams (1,04 miljard dollar) & Felicity Jones (805 miljoen dollar) achter zich, maar ook mannelijke collega’s zoals Chris Evans (1,15 miljard dollar), Robert Downey Jr. (1,15 miljard dollar), Ben Affleck (1,02 miljard dollar), Henry Cavill (870 miljoen dollar), Ryan Reynolds (820 miljoen dollar) & Will Smith (875 miljoen dollar) dankzij haar rollen in Captain America: Civil War, Hail, Caesar!, Sing & The Jungle Book. Scarlett Johansson is weliswaar niet de best betaalde actrice van 2016, want deze gaat ook dit jaar weer naar Jennifer Lawrence met een loon van 46 miljoen dollar in 2016. Ook moet ze volgens Forbes actrice Melissa McCarthy voorlaten met een salaris van 33 miljoen dollar, maar met een loon van 25 miljoen dollar dit jaar zal je haar niet horen klagen. Volledige lijst als je klikt op Lees Verder…

Continue reading Scarlett Johansson is de grootste actrice van 2016


De bewuste Scarlett Johansson naaktscène in Under The Skin

Scarlett Johansson naaktscène in Under The Skin

Wat, een Scarlett Johansson naaktscène? Verrast? Wel, dat kan! Het publiek in België wist immers de film Under The Skin niet echt te pruimen in de bioscoopzalen, maar men zou wel anders spreken als men wist dat het goddelijk aanzicht van La Johansson in deze film tevoorschijn komt. Onderaan krijg je de close-up te zien die de Britse regisseur Jonathan Glazer mocht nemen van de mooie Scarlett Johansson. Je ziet duidelijk meer van de mooie rondingen van Scarlett Johansson's lichaam alsook haar heerlijke borsten en kont. Als de Franse journalist Romain Dauriac hier maar niet misnoegd over is! Geniet onderaan van Scarlett Johansson naaktscène in Under The Skin!

Sorry, je moet ingelogd zijn om deze content te lezen. Wordt een deel van de MoviePulp.be-community en krijg toegang tot exclusieve wedstrijden, Rated R content en meer!

Registreer gratis hier... Indien niet mogelijk, stuur een e-mail naar info@moviepulp.be voor hulp & support!

Een deel van de MoviePulp.be-community worden impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Benieuwd wat we doen met jouw data? Meer informatie vind je hier:
https://www.moviepulp.be/profiel
 

Scarlett Johansson naakt in Under The Skin trailer

Scarlett Johansson naakt in Under The Skin

La Johansson mag dan wel zwanger zijn, ze blijft een bijzonder mooie en verrukkelijke verschijning. De Zweedse oogstreling is in het alternatief project Under The Skin gestart van regisseur , een film waarin Scarlett Johansson een alien speelt die verdwaalde mannen van de weg ophaalt en letterlijk verslindt. Bekijk onderaan de trailer waarin we een blote buik en poep van Scarlett Johansson tegenkomen.

Continue reading Scarlett Johansson naakt in Under The Skin trailer


Actrice in de kijker: Scarlett Johansson

Naam: Scarlett Ingrid Johansson
Geboorteplaats: New York City, Verenigde Staten
Geboortedatum: 22 november 1984
Lengte: 1m60; Gewicht: 57kg
Sterrenbeeld: Schorpioen; Rat (Hout)
Burgerlijke status: Gescheiden met acteur Ryan Reynolds & Franse journalist Romain Dauriac.

Blonde Scarlett Johansson in witte lingerie

Scarlett Johansson needs no introduction anymore! Wat wil je nu? In 2016 werd ze immers de best betaalde actrice van het jaar. Maar gezien haar sterke acteerprestatie in Hitchcock als Psycho-actrice Janet Leigh verdient zij een plekje in onze rubriek Actrice in de kijker. Ook schitterde ze in de Avengers-saga als Natasha Romanoff en wordt er achter de kolissen gesproken dat zij Marilyn Monroe zal vertolken in diens biopic.
Continue reading Actrice in de kijker: Scarlett Johansson