De populairste blogposts van 2013 op MoviePulp

rosario dawnson in trancescarlett johanssonpaul walkerhet vonnis

We geloven het zelf nauwelijks maar binnen enkele maanden bestaat MoviePulp reeds 7 jaar (!). Ook in 2013 deden we ons best om jullie op de hoogte te houden van wat reilt en zeilt in filmland. En jullie blijven geïnteresseerd, we mochten afgelopen jaar meer dan 300 000 bezoekers (ongeveer 60% uit Vlaanderen en 35% uit Nederland) verwelkomen op onze blog. Bedankt hiervoor! Dit jaar plaatsten we een paar nieuwe honderd blogposts op MoviePulp.be. Lees snel verder om te weten te komen welke hiervan het meest populair waren.

Afgetekend op één, en ja dit was ook voor ons een verrassing, onze review van Trance. Of dit te maken heeft met de full frontal van Rosario Dawson of eerder het gebrek aan media-aandacht, we weten het niet. Vaststaat dat dankzij ons wellicht een heleboel mensen meer te weten kwamen over deze zwaar onderschatte thriller van Danny Boyle.

Op twee: een bio en bijbehorende set foto’s van de succulente Scarlett Johansson in onze succesvolle reeks actrice in de kijker.

Op drie: Vlaamse toppers! Zowat alles over ondermeer Het Vonnis, Frits en Franky, Bingo en F.C. De Kampioenen werd gretig bezocht. We houden er alvast rekening mee, en proberen jullie in 2014 nog meer nieuws te brengen over de Vlaamse cinema.

Op vier: RIP Paul Walker. Ons in memoriam over de veel te jonge overleden acteur stond sneller live dan op vele grote locale nieuwssites, en scoorde ook hoger op Google, en dat was te merken aan de bezoekersaantallen. Overigens ook de review van Fast and Furious 6 werd zeer vaak gelezen in 2013.

Op een quasi gedeelde vijfde plaats: Onze reviews + wedstrijden rond de box office kampioen Iron Man 3 en door de MoviePulp redactie verkozen beste film van 2013 Django Unchained. Opnieuw: we hebben het begrepen, en proberen jullie in 2014 deel te laten nemen aan meer wedstrijden dan ooit te voren. Onze meest recente wedstrijd rond de DVD release van Elysium loopt overig nog steeds.

Alvast het allerbeste gewenst voor 2014 aan alle trouwe bezoekers van MoviePulp.

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.