Nieuw op Netflix België (december 2017)

Nieuw op Netflix België (december 2017)

De eindejaarsfeesten komen er aan en dat betekent examens, lange werkuren, maar ook cadeautjes en vrije tijd! Netflix bereidt zich daarom voor op de kerstvakantie en in aanloop daarvan krijgen we weer een lading nieuwe titels. Met Godless & Dark heeft Netflix België geen grote aanraders gebracht, maar toch is er heel wat te zien dat de moeite is. Dit zijn de aanraders van MoviePulp.be op Netflix België voor de maand december: The Crown S2, Mudbound, The Punisher & Gladiator.

THE PUNISHER

The Punisher op Netflix België

Heel verrassend kwam Netflix snel met een nieuwe serie rond het Marvel-personage Frank Castle. The Punisher was immers een smaakvolle nieuwkomer in het 2de seizoen van Daredevil en met dit eerste seizoen overtreft het de originele Daredevil die de Marvel TV Universe inluidde. De serie is al live sinds midden november, maar pronkte nog niet bij onze aanraders. Bij deze, steamen die handel.

THE CROWN S2

The Crown S2 banner

Vanaf 8 december krijgen we het nieuwe seizoen te zien van The Crown. Zelf hebben we onze ogen nog niet kunnen zetten op deze Netflix Originals serie, maar met het geweldige 1ste seizoen smaakt naar meer. Een nieuwe naam zoals Matthew Goode zal bovendien nieuw leven in de brouwerij brengen, dus laat maar komen Netflix!

MUDBOUND

Mudbound is een aanrader op Netflix België

De films die Netflix produceerde en die effectief aan te raden zijn, kan je op 1 hand tellen. Enkel Beasts of No Nation & Okja konden ons bekoren naast flops zoals War Machine, Spectral & Barry. Geheel onverwachts wist Netflix ons toch te bekoren met het nieuwe Mudbound. Wie onze recensie nog niet las, neemt best een kijkje hier, maar met een smaakmakende cast en een shockerend einde mag deze Mudbounder zeker zijn.

THE GLADIATOR

Gladiator op Netflix België

Deze filmklassieker door Sir Ridley Scott met Russell Crowe is opnieuw van teruggeweest op Netflix België. OK, Gladiator moet in de filmcollectie zitten, maar voor de jongeren onder ons die deze film nog niet zagen… Waar wacht je nog op? Meepikken die handel.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter