Wat te streamen in België vanaf juni 2018?

Wat te streamen in België vanaf juni 2018?

Sorry voor de studentjes onder ons, maar ondanks de drukke examenmaand juni met het WK 2018 in Rusland komt er weer heel wat nieuws op verschillende lokale en internationale streamingdiensten. Het wordt dus een uitdaging voor jullie om je te concentreren, maar hierbij een overzicht van onze selectie van aanraders op Netflix-, Amazon Prime Video-, Proximus Movies & Series & Telenet Play More: Fahrenheit 451, Luke Cage S2, Dunkirk, Street Kings & The Handmaid’s Tale S2.

Fahrenheit 451 (Telenet Play More)

Fahrenheit 451 is te streamen in België vanaf juni 2018

De HBO-film Fahrenheit 451 kent in België niet bepaald veel bekendheid, maar met namen zoals Michael B. Jordan, Michael Shannon & Sofia Boutella kan deze futuristisch dystopische film één van de nieuwe topfilms van de maand juni kunnen worden. Vanaf 14 juni 2018 op Telenet Play More, noteer de datum alvast!

Dunkirk (Telenet Play More)

Goed nieuws, MoviePulpers, vanaf 15 juni 2018 krijgen we Christopher Nolan‘s nieuwste Dunkirk te zien op Telenet Play More. De legendarische oorlogsfilm mag dan misschien iets minder zijn dan de filmklassiekers van Steven Spielberg, toch blijft het een ultieme poging van de Britse cineast om het oorlogsgenre te vernieuwen. Meepikken, iedereen!

Luke Cage S2 (Netflix)

Luke Cage S2 is te streamen in België vanaf juni 2018

Yay, de nieuwste Marvel-serie door Netflix ziet deze maand het licht. Na Jessica Jones is het aan Luke Cage om zijn 2de seizoen te krijgen en na het bekijken van de eerste afleveringen kunnen we nu al zeggen dat de serie in goede aarden valt van onze redactie. Vanaf 22 juni 2018 op Netflix België. Tune in!

Street Kings (Amazon Prime Video)

Street Kings is te streamen in België vanaf juni 2018

Amazon Prime Video is de plek voor het streamen van filmklassiekers en deze maand gooit het een nieuwe klassieker online: Street Kings. De politiethriller met Keanu Reeves, Chris Evans, Hugh Laurie & Forest Whitaker betekende de doorbraak voor David Ayer (Bright, Suicide Squad, Fury) na Harsh Times en Street Kings kenmerkt ook meteen de betere tijden van de Amerikaanse regisseur. Nu te streamen op Amazon Prime Video.

Handmaid’s Tale (VRT Nu / Proximus Movies & Series)

Handmaid's Tale is te streamen in België vanaf juni 2018

Eén van de sterkste series die te streamen valt internationaal, heeft eindelijk voet aan wal gezet in België. The Handmaid’s Tale is buiten Mad Men gerekend één van Elisabeth Moss beste prestaties ooit en het mag dan ook niet verwonderen dat ze hier vele prijzen voor kreeg. Seizoen 2 is nu te kijken via Proximus Movies & Series, seizoen 1 is nu te volgen op VRT Nu.
 

Niet overtuigd van onze selectie? Het volledige aanbod is zoals steeds terug te vinden op de pagina ‘Het streamingaanbod in België‘ op MoviePulp.be.

 

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter