The Legacy of a Whitetail Deer Hunter recensie op Netflix België

The Legacy of a Whitetail Deer Hunter recensie op Netflix BelgiëThe Legacy of a Whitetail Deer Hunter ** 1/2

Regie: Jody Hill (The Foot Fist Way)

met Josh Brolin, Montana Jordan, Danny McBride, Scoot McNairy, Carrie Coon,…

Speeltijd: 83′

Ga kijken als je hield van de humor in War Machine.

Het verhaal: De grote jager Buck Ferguson en zijn vertrouwde cameraman Don gaan op pad voor een episch weekendavontuur om zich opnieuw te verbinden met Buck’s jonge zoon Jaden.

Josh Brolin, Montana Jordan & Danny McBride in The Legacy of a Whitetail Deer Hunter recensie op Netflix België

Ons verdict: Als je dacht dat Josh Brolin geen slechte rollen kon spelen in 2018 na aanraders zoals The Avengers: Infinity War, Sicario 2: Day of the Soldado & Deadpool 2, dan heb je het goed mis. Jody Hill, één van de gewezen castleden van Superbad, maakt immers een zooitje van The Legacy of a Whitetail Deer Hunter met Josh Brolin als jachtliefhebber. Hoewel deze Netflix-film niet slecht begint met een leuk concept rond de digitale kloof tussen de Amerikaanse vader & zoon en leuke fake promo-video’s van BFK Productions die het jagen in het belachelijke willen trekken, is het alleen maar bergafwaarts met het verhaal in The Legacy of a Whitetail Deer Hunter. Een hilarische situatie hier en daar met zelfs wat actie laten de ogenleden niet neervallen doorheen de film, maar een aanknoping tussen de soms geslaagde dialogen en situaties is er niet. Tot slot eindigt The Legacy of a Whitetail Deer Hunter in mineur.

Kortom, The Legacy of a Whitetail Deer Hunter zet je dankzij het concept best op voor het eerste half uur, maar zap dan gerust weg op Netflix.

Samenvatting van recensie
Datum
Naam van film of serie
The Legacy of a Whitetail Deer Hunter recensie op Netflix België
MoviePulp Rating
21star1stargraygraygray

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.