Wie is wie in Exen op Streamz & VTM Go?

Wie is wie in Exen op Streamz & VTM Go

MoviePulpers, nieuwe Vlaamse content komt er aan ook dankzij onze mensen bij de VTM & Streamz onder de titel Exen. In de cast zitten namen zoals Bart Hollanders (Callboys, Dealer, Yummy), Serine Ayari (De Luizenmoeder), Charlotte Timmers (Zillion, Billie vs Benjamin, De Bende van Jan de Lichte), Ella-June Henrard (Fair Trade, Torpedo, De Kraak, Mijn Slechtste Beste Vriendin), Janne Desmet (Rough Diamonds, Albatros) & Eva Binon (Black-Out). Laat ons even voor jullie op een rij zetten wie wie is in Exen onderaan. Veel kijkplezier op Streamz!!

Gilles (Bart Hollanders)

Bart Hollanders in Exen op Streamz VTM Go

Gilles is een echte teddybeer en een graag geziene leerkracht L.O. op een lagere school. Hij is goedlachs en een echte levensgenieter. Ietwat onhandig en slordig maar zijn imperfecties maken hem eens zo charmant. Gilles heeft één zwakke plek: vrouwen. Bij positieve aandacht van begeerlijke vrouwen, voelt hij zich geliefd, gewild en zwicht hij voor hun charmes. Sinds Gilles twee jaar samen is met Yasmine, is hij echter veel rustiger geworden. Zijn wilde jaren als rokkenjager zijn voorbij. Hij lijkt eindelijk tot rust te komen bij Yasmine en is een fijne pluspapa voor haar twee kinderen uit een vorige relatie.

Yasmine (Serine Ayari)

Serine Ayari in Exen op Streamz VTM Go

Yasmine is een bevlogen maar wispelturige wetsdokter. Binnen haar job is Yasmine trefzekerder dan in haar privéleven. Op het werk kan ze immers uitgaan van wetenschappelijke feiten maar in het ‘echte’ leven, wanneer emoties een rol spelen, is ze plots minder zeker. Ze was 17 jaar samen met haar ex-man Marius en ze kregen samen een tweeling. Yasmine is dolverliefd op Gilles. Zijn onbezonnenheid en levenslust trekken haar enorm aan, want door haar vroege moederschap en lange relatie heeft ze dit soort leven lang moeten missen. Yasmine weet dat Gilles vroeger een varken is geweest maar kan dit plaatsen. Gaandeweg ontdekt ze echter dat ze haar verloofde toch niet voldoende kent wanneer hij bij anderen trekjes vertoont waarvan zij nog geen weet had. Via zijn exen hoopt ze meer over Gilles te weten te komen… al zorgt dat ook voor een pak jaloezie.

Flo (Charlotte Timmers)

Charlotte Timmers in Exen op Streamz VTM Go

Flo is een vrijgevochten event manager en losbollige spring-in-’t-veld. Haar vrienden noemen haar Flo Apero: work hard, play hard. Flo en Gilles waren elkaars eerste. Ze waren even verliefd maar het groeide uiteindelijk vooral uit tot een diepe vriendschap. De laatste tijd ziet Flo Gilles echter nooit meer. Tot hij haar hulp vraagt voor zijn huwelijksfeest, en Flo onbedoeld hun wedding planner wordt.

Inge (Eva Binon)

Eva Binon in Exen op Streamz VTM Go

De introverte Inge was zeven jaar samen met Gilles en kocht zelfs een huis met hem. Ze vertrouwt niet snel iemand, en staat kritisch tegenover nieuwe mensen in haar leven. Ze weet wat ze wil maar de weg ernaartoe gaat vaak traag. Daardoor voelt ze zich soms mislukt in het leven. Zeker in de liefde lukt het allemaal nog niet. Inge wilde heel graag kinderen met Gilles, maar die voelde zich er toen nog niet klaar voor en hij was geweldig ontrouw. Hun relatie heeft haar dan ook een knak gegeven. Inge heeft eigenlijk een tof lief nodig dat haar Gilles doet vergeten, maar haar enige gezelschap in huis is haar cavia, Cindy.

Ruth (Ella-June Henrard)

Ella-June Henrard in Exen op Streamz VTM Go

Ruth is een slimme kinesiste maar kan niet doen voor zichzelf wat ze wel voor anderen kan oplossen. Zo ziet ze zichzelf bijvoorbeeld als de eeuwige tweede, ook ten opzichte van haar beste vriendin Yasmine. Diezelfde beste vriendin, weet overigens niet dat Ruth iets heeft gehad met haar partner Gilles, een potentieel bommetje zeg maar. Ruth heeft alles over voor haar vrienden. Ze heeft mensenkennis, is opbeurend, onthoudt belangrijke data zoals verjaardagen en is altijd de eerste om te sms’en hoe het met iemand gesteld is. Maar als het over zichzelf gaat, heeft ze de neiging om alles kapot te relativeren.

Clara (Janne Desmet)

Janne Desmet in Exen op Streamz VTM Go

Clara is directrice op de school waar Gilles werkt. Ze is een avontuurlijke, zelfzekere vrouw, die graag gezien is op en naast het werk. Clara is vrij van geest: ze heeft geen vaste relatie, wel veel losse contacten. Ze wil altijd het laatste woord hebben en niet afhankelijk zijn van mannen. Haar relatie met Gilles is er eentje van aantrekken en afstoten: Clara geniet ervan om Gilles uit te dagen.

Bijrollen in Exen zijn onder andere weggelegd voor William Boeva, Sarah Vandeursen, Elise Schaap, Teun Luijkx, Sachli Gholamalizad, Chris Lomme, Mungu Cornelis, Zouzou Ben Chikha, Jeroen Van der Ven & Viv Van Dingenen overigens

Vanaf maandag 4 september 2023 is Exen volledig te zien op Streamz en vanaf dinsdag 26 september 2023 op VTM Go. 

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter