Franchise: Baantjer het Begin

Baantjer Het Begin recensie

Baantjer Het Begin recensieBaantjer: Het Begin **

Regie: Arne Toonen (de Boskampi’s)

Met Waldemar Torenstra, Tygo Gernandt, Joren Seldeslachts, Tom Vermeir, Helene Devos, Maarten Nulens, Tygo Gernandt, Lisa Smit, Fedja van Huêt, Robert de Hoog, Horance Cohen, Ruben van der Meer, Ryanne van Dorst, Jeka van Houten, Loes Luca, Tim Murck, Peter Bolhuis, Juda Goslinga, Bas Keijzer, Martijn Oversteegen,…

Speeltijd: 113′

Ga kijken als je hield van Grenslanders.

Lees verder Baantjer Het Begin recensie

Waldemar Torenstra is inspecteur De Cock in Baantjer het begin trailer

Waldemar Torenstra is inspecteur De Cock in Baantjer het begin trailer

Waldemar Torenstra (Divorce) is de nieuwe De Cock voor Baantjer: het begin die de populaire Nederlandse televisieserie & boekenreeks nieuw leven in moet blazen. Er komt een grootschalige filmrelease op 18 april 2019 en snel zal er een 8-delige serie volgen op VTM & RTL. Als Vlaamse delegatie krijgen Joren Seldeslachts, Tom Vermeir, Helene Devos & Maarten Nulens, terwijl er de Nederlandse cast bestaat uit Tygo Gernandt, Lisa Smit, Fedja van Huêt, Robert de Hoog, Horance Cohen, Ruben van der Meer, Ryanne van Dorst, Jeka van Houten, Loes Luca, Tim Murck, Peter Bolhuis, Juda Goslinga, Bas Keijzer & Martijn Oversteegen. We gaan met Baantjer Het Begin naar de woelige jaren ’80 waar De Cock zijn eerste job begint in het drukke Amsterdam en al meteen een moord moet onderzoeken. Geniet van de Baantjer het begin trailer!

Lees verder Waldemar Torenstra is inspecteur De Cock in Baantjer het begin trailer


Vlaamse cast voor Baantjer: Het Begin bekend

Vlaamse cast voor Baantjer: Het Begin bekend

Voor de oudjes onder ons is er goed nieuws: In april 2019 is er een nieuwe Baantjer-film gepland in de bioscoop met de titel Baantjer: Het Begin. Het moet een begin zijn van een nieuwe reboot van de populaire Nederlandse serie die ook in Vlaanderen een ongeziene populariteit kent. Ondermeer Charlotte Vandermeersch (Belgica, De Premier), Joren Seldeslachts (Torpedo, 13 Geboden), Tom Vermeir (De Dag, The Team 2), Maarten Nulens ((Beau Séjour, Gevoel voor Tumor) & Hélène Devos (Witse) zullen in de film te zien zijn en er is ook sprake van een gloednieuwe serie op VTM.

Lees verder Vlaamse cast voor Baantjer: Het Begin bekend