Franchise: Maleficent

Maleficent van regisseur Robert Stromberg en Disney met Angelina Jolie, Sharlto Copley en Elle Fanning vertelt het verhaal van de slechterik Maleficent in …

Deze maand op Netflix België (maart 2015)

Deze maand op Netflix Belgïe (maart 2015)

De databank met films op Netflix is ongetwijfeld groot, maar deze maand is er niets bijzonder bijgekomen qua films op Netflix. Maar toch gaan we jullie een reeds interessante films en series aanbieden. Onze selectie van deze maand gaat naar House of Cards S3, 8 Mile, Pirates of the Caribbean: At World’s End en Maleficent. Lees verder Deze maand op Netflix België (maart 2015)

Maleficent op Netflix review

Maleficent posterMaleficent **

Regie: Robert Stromberg (The Hunger Games, Pirates of the Caribbean: At World’s End)

Met Angelina Jolie, Sharlto Copley, Elle Fanning, Juno Temple, Sam Riley, Hannah New,…

Speeltijd: 97′

Ga kijken als je hield van Snow White and the Huntsman & Oz: The Great & Powerful.

Lees verder Maleficent op Netflix review


Box Office België update (2014 week 25)

Angelina Jolie's Maleficent blijft het goed doen aan de Belgische box office

We zijn inmiddels een aantal weken verder en de (zwart) gouden lokken van Angelina Jolie blijven een succesformule aan de Belgische box office: Maleficent is nog steeds marktleider voor de 4de week op rij. Toegegeven, veel concurrentie heeft Disney’s Maleficent niet gekregen met films zoals Blended, Oculus, The Rover, The Railway Man, Reasonable Doubt, The Fault in our Stars, Walk of Shame en The Two Faces of January die allemaal ondermaats presteerde. Het wordt nu wachten op 22 Jump Street en de komst van Johnny Depp’s Transcendence om de boel een beetje op te schrikken.


Box Office België update (2014 week 22)

maleficent-bannerWat een verrassing weer deze week! X-Men: Days of Future Past moest na 1 week zijn plaats afstaan aan Maleficent. De Disneyfilm behaalde een prachtig resultaat van 731.551 euro aan de Belgische bioscoopkassa’s. X-Men: Days of Future Past blijft het wel goed doen, maar zakt wel meer weg tegen The Wolf of Wall Street (621.136 euro). Edge of Tomorrow behaalde een mooie 305.247 euro omzet op een 3de plaats. The Other Woman klom ook verrassend over Godzilla deze week.
Nieuwe Maleficent ‘Wings’ trailer

Er is een nieuwe trailer gelanceerd vandaag door Disney rond Maleficent die iets meer onthuld van het verhaal dan oorspronkelijk het geval was. In Wings krijg je een korte achtergrond van Maleficent die vroeger een elf was en verstoten werd door een kwade koning. Zou dit de vader kunnen zijn van Doornroosje? Het valt te wachten hoe het verhaal zich zal ontplooien, maar je vindt onderaan alleszins de desbetreffende trailer:


Eerste preview van Maleficent

We weten allemaal dat Angelina Jolie de grootste slechterik vanuit het Disney universum, Maleficent, zal spelen, maar verder werden niet echt hoe het verhaal zich zal evolueren. In onderstaande clip brengt Disney een kijkje in het verleden van het stripfiguur en hoe ze in dit nieuwe deel past. We krijgen ook wat meer screenplay te zien van actrice die Prinses Aurora vertolkt. Geniet!


Eerste Maleficent trailer

Angelina Jolie in een artistieke foto voor Disney's Maleficent

is aangesteld door Disney om hun nieuwe gruwelijke kinderverhalen tot leven te brengen. Deze keer is het na Sneeuwwitje, Alice in Wonderland en The Wizard of Oz aan het sprookje Doornroosje om door de hedendaagse cinema verwerkt te worden. De film blikt terug op het leven van de boze heks die Doornroosje in slaap wekte. De film wordt ondersteund door , en als castleden die geleid worden door regisseur . Maleficent wordt verwacht in de zomer van 2014.

Lees verder Eerste Maleficent trailer