Franchise: ridley scott

Ridley Scott reageert op Han Solo-heisa

Ridley Scott met Oscar is een van de grootste regisseurs van de laatste 40 jaar

Met het uitkomen van All the Money in the World kon Sir Ridley Scott het niet laten om zijn grote mond open te trekken over 2017. De legendarische regisseur heeft immers een bewogen jaar achter de rug met o.m. investeringen in Taboo, Blade Runner 2049, Alien: Covenant & The Man in the High Castle. De laatste dagen is Disney vooral het resultaat van zijn spot na de gigantische fuse van dit jaar.

Lees verder Ridley Scott reageert op Han Solo-heisa

Ridley Scott actiever dan ooit – 5 nieuwe films in de pijplijn

Ridley Scott wordt nog dit jaar 80 (!). Maar de grootmeester doet het niet kalmer aan. Integendeel zelden stond zijn agenda voller dan dezer dagen. In mei verschijnt de veelbelovende sequel Alien: Covenant (en een vervolg staat al op stapel voor 2019, red.). In het najaar kijken we reikhalzend uit naar Blade Runner: 2049 (productie getekend Sir Ridley, red.). En ondertussen zitten er maar liefst 3 fonkelnieuwe films in de pijplijn.

Lees verder Ridley Scott actiever dan ooit – 5 nieuwe films in de pijplijn


Ridley en Tony Scott maken zich op voor Blade Runner sequel en The Wild Bunch remake

De Britse klasbakken, Ridley en Tony Scott, behoren al drie decennia lang tot de A-List regisseurs in Hollywood. Anders dan bijvoorbeeld de gebroeders Coen, werken ze nooit echt in duo, maar afzonderlijk zijn de ‘Scotts’ wel verantwoordelijk een handvol bonafide klassiekers (Alien, Blade Runner, Gladiator, The Last Boyscout en True Romance) en nog eens minstens dubbel zoveel uitmuntende blockbusters. Wanneer beiden bijna tegelijkertijd een nieuwe film aankondigen zijn onze oren dan ook gespitst. Niet in het minst omdat het bij Ridley gaat om een sequel/reboot van zijn eigen Blade Runner (momenteel is hij trouwens aan het werk aan Alien-spin off Prometheus), en bij Tony om een remake van één van de strafste westerns aller tijden, Sam Peckinpah’s The Wild Bunch. Veel meer informatie is er momenteel niet, tenzij dat we geen van beide films voor 2013-2014 in de zalen mogen verwachten. MoviePulp houdt jullie uiteraard op de hoogte.

Lees verder Ridley en Tony Scott maken zich op voor Blade Runner sequel en The Wild Bunch remake