Franchise: The Racer


The Racer gaat in stijl in wereldpremière op De Muur van Geraardsbergen

De Vlaamse cast en regisseur van The Racer op wereldpremière aan De Muur van Geraardsbergen

België is klaar voor The Racer! De internationale wielerfilm met Vlaamse topcast ging vannacht in première aan De Muur van Geraardsbergen die voor de gelegenheid even in het geel gestoken werd. Een iconisch wielermonument dat extra in de spotlight wordt gezet met een heuse drive-in première in de schaduw van de Oudenbergkapel. Om de première conform de coronamaatregelen te laten doorgaan, werd gekozen om het evenement in drive-instijl te organiseren, gele loper inclusief (voor de gelegenheid). Een echte première is geen première zonder aanwezigheid van de cast! De film werd dan ook voorgesteld in het bijzijn van de Belgische cast – Louis Talpe, Matteo Simoni, Ward Kerremans – en natuurlijk ook de Britse regisseur Kieron J. Walsh. The Racer is een absolute topfilm met Louis Talpe & Matteo Simoni in de hoofdrol die vanaf woensdag te zien is in Belgische bioscopen. Lees onze mening hier.

Lees verder The Racer gaat in stijl in wereldpremière op De Muur van Geraardsbergen


The Racer met Louis Talpe & Matteo Simoni komt op 9 september 2020 naar Belgische bioscopen

The Racer met Louis Talpe & Matteo Simoni komt op 9 september 2020 naar Belgische bioscopen
© Dennis Loquet

Koersliefhebbers aller landen, verenigt u! Ga alvast provisoir je benen waxen en de fietsketting smeren, want vanaf 9 september 2020 kan je op groot scherm genieten van het Vlaamse/internationale wielerdrama The Racer, waarin Louis Talpe en Matteo Simoni de hoofdrollen vertolken. Naar aanleiding van de première van The Racer op de Cannes Virtual Market later deze maand, krijgen we nu ook de eerste The Racer trailer te zien! Geen betere dag om dit heuglijke nieuws te delen dan op de 75e verjaardag van de levende wielerlegende Eddy Merckx.
 

Lees verder The Racer met Louis Talpe & Matteo Simoni komt op 9 september 2020 naar Belgische bioscopen


Eerste kijk op Louis Talpe & Matteo Simoni in The Domestique

The Domestique of The Racer door Kieron J. Walsh vertoont zijn eerste kijk op de Belgische leading men Louis Talpe (Niet Schieten) & Matteo Simoni (Patser). Domestique volgt de fictieve Belgische rijder Dom Chabol. Hij is al jaren een knecht, een ondersteunende rijder in het wielrennen. Met de Tour de France die op het punt staat te beginnen, wordt hij uit zijn team gezet. Nadat een dopingprobleem een teamgenoot diskwalificeert, bevindt hij zich terug in het zadel en met een schot in het bereiken van zijn geheime verlangen: Eindelijk eens zelf die gele trui dragen.Louis Talpe & Matteo Simoni samen in The Racer

Groot nieuws voor liefhebbers van mooie Vlaamse mannen, want Louis Talpe (Niet Schieten, Ferdinand) & Matteo Simoni (Patser, Trio) gaan samen internationaal met de nieuwe film The Racer. The Racer is het aangrijpende wielerdrama van Bl!nder Films (Love & Friendship) in samenwerking met Calach Films (Mammal) en het Belgische Caviar (Tabula Rasa) waarin Louis Talpe & Matteo Simoni de hoofdrollen vertolken als wielerrivalen. Daarnaast maken onder andere Tara Lee (A Date for Mad Mary) & Iain Glen (Game of Thrones S8) hun opwachting in de film. De regie is in handen van Kieron J. Walsh (Jump, Finding Joy, When Brendan Met Trudy).

Lees verder Louis Talpe & Matteo Simoni samen in The Racer