Nieuw op Netflix België (april 2017)

d

De deal tussen Netflix & Disney zorgt ervoor dat het aanbod op de populaire streamingdienst zeer commercieel wordt. Ik denk maar aan recente toevoegingen zoals Captain America: The First Avenger, Thor: The Dark World, Star Wars VII: The Force Awakens, Thor, Finding Dory,… Maar ook films zoals The Minions, Fifty Shades of Grey,… tonen de richting waarin Netflix evolueert. Een hele andere dan de richting die het aannam toen het startte in 2015. Maar al een geluk is de bibliotheek van Netflix immens en kunnen wij nog steeds wat aardige aanraders tevoorschijn toveren. Hierbij onze nostalgische voorstellen voor deze Paasvakantie buiten de legendarische televisieserie Mad Men: The Terminator, Fracture, Gothika & Scarface.

MAD MEN

Mad Men wallpaper

Yeah, de televisieserie die de jaren stilletjes terug in bracht, is volledig te streamen op Netflix België. Mad Men met castleden zoals Jon Hamm, Elisabeth Moss, January Jones, Christina Hendricks, John Slattery, Vincent Kartheiser & Jessica Paré die paffend, smorend en zuipend het leven doorbrengen in de Verenigde Staten, is één van de beste televisieseries aller tijde en eindigt op een mooie noot. Binge-kijken, iedereen!

THE TERMINATOR

The Terminator kunnen we de actieklassieker noemen die Arnold Schwarzenegger de start van zijn Hollywood-carrière gaf. Bovendien telt de franchise reeds 5 films sinds the original en hebben nog niet alles gezien van deze franchise volgens vele geruchten. Bekijken, zeggen we jullie!

FRACTURE

Fracture

Een jonge Ryan Gosling tegenover Anthony Hopkins? Dat is Fracture! De thriller uit 2007 van regisseur Gregory Hoblit is misschien niet het beste werk van de regisseur (Fallen), maar het is absoluut een aanrader voor een doordeweekse televisieavond. Opzetten, man.

SCARFACE

Say hello to my little friend ! Yes, de maffiaklassieker met Al Pacino Scarface is te streamen op Netflix en daarvoor staat MoviePulp als liefhebber van filmklassiekers in de rij. Naast Narcos is Scarface the real deal, dus streamen die handel, jongens!

GOTHIKA

Gothika

De film die Halle Berry naar Hollywood bracht, was zonder twijfel Gothika. De psychologische thriller door regisseur Mathieu Kassovitz wist in 2003 namen zoals Robert Downey Jr. & Penelope Cruz te overtuigen om in een slim scenario van Sebastian Gutierrez (Snakes on a Plane) te spelen. Leuke trip down memory lane.

THE CLIENT LIST

The Client List

En als bonus sluiten we graag af met The Client List (film als 2 seizoenen), want geef toe, Jennifer Love Hewitt in een aantal strakke pakjes? Wie zegt daar nu nee tegen?

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.