Song to Song recensie op Telenet Play More

Song to Song recensie op Telenet Play MoreSong to Song **

Regie: Terrence Malick (Thin Red Line, Badlands)

Met Rooney Mara, Ryan Gosling, Michael Fassbender, Natalie Portman, Cate Blanchett, Holly Hunter, Val Kilmer, Lykke Li, Berenice Marlohe,…

Speeltijd: 129′

Ga kijken als je hield van Vinyl.

Het verhaal: Obsessie en verraad ontmoeten elkaar in Song to Song. Een vrouw moet kiezen tussen 2 mannen in de muziekscene van Austin, Texas.

Ryan Gosling & Rooney Mara in Song to Song

Ons verdict: Het repertoire van Terrence Malick is sinds Thin Red Line alleen maar bergaf gegaan en Song to Song lijkt het nieuwe dieptepunt van de Canadese filmmaker. Als de opzet van Song to Song was om de muzieksfeer van typische Belgische festivals zoals Rock Werchter te kopiëren en de creatieve geest van moderne musici in kaart te brengen, is het in zijn opzet geslaagd. Maar het plot is zover zoek dat ondertekende volledig in slaap viel na de zoveelste eentonige romance en dat wil wat zeggen. Als de acteerprestaties van Ryan Gosling, Rooney Mara, Natalie Portman & Michael Fassbender soelaas moet brengen, dan wacht je spijtig genoeg zoals vijgen na Pasen, want niks wat de voorbije jaren zagen, was zo monotoon als de cast in Song to Song. En deze acteurs kunnen allemaal stuk voor stuk acteren.

Kortom, Song to Song is niet het beste wat te vinden is in de Telenet Play More bibliotheek. Overslaan die handel.

Song to Song Movie CLIP - Lykke Li (2017) - Ryan Gosling Movie

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.