De top 10 meest gestreamde series in België van voorbije week (2021 week 7)

WandaVision is de meest gestreamde serie in België van voorbije week (2021 week 7) width=

In streamingland mogen er dan veel shows gelanceerd worden door Netflix, Streamz, Amazon & Disney Plus / Star week per week, de consumptie ervan door de mensen gaat wat traag, dus zie je minder verandering als pakweg in bioscopen verrassend genoeg. Eens een show de nummer 1 plek overneemt, is het moeilijk te stuiten en zo gaat dat ook met WandaVision die aan zijn seizoensfinale begint morgen en daardoor het meest gestreamd wordt door Belgen. The Mandalorian S2 doet het nog steeds goed en vele fans van The Walking Dead S10C bereiden zich voor op het streamen van de Star-show op Disney Plus België vanaf deze maand (hetzelfde geldt voor Grey’s Anatomy S17 overigens). Game of Thrones S8 blijft een liefhebber bij de streamer, maar verrassend komt uit het niets Stranger Things S3 opzetten. Samen met Riverdale S4 zijn zij de sterkste stijgers van de afgelopen week. Vikings S6, The Crown S4 & The Expanse S4 doen het ook nog goed op streamingdiensten.

Dit is de top 10 meest gestreamde series van week 7 van 2021 (15 februari 2021 tot en met 21 februari 2021) door Parrot Analytics:

  1. WandaVision S1
  2. The Mandalorian S2
  3. The Walking Dead S10
  4. Game of Thrones S8
  5. Stranger Things S3
  6. Vikings S6
  7. Riverdale S4
  8. The Crown S4
  9. Grey’s Anatomy S17
  10. The Expanse S4

Bridgerton S1 & The Boys S2 vallen deze week uit de top 10. The Servant S2 & American Gods S3 is nergens te bespeuren in de lijsten overigens.

Benieuwd waar je de verschillende titels kan zien? Bekijk het streamingaanbod in België voor meer duidelijkheid waar titels beschikbaar zijn! Laat je niet overhalen door illegaal streamen.

Download vanaf nu ook onze app om het beste streamingoverzicht van België ook beschikbaar te hebben op jullie (Android)-telefoon.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.