Sex/Life S2 recensie op Netflix België

Sex/Life S2 recensie op Netflix België [eerste indruk]Sex/Life S2 ** 1/2

Bedenker: Stacy Rukeyser (UnREAL)

Met Sarah Shahi, Adam Demos, Mike Vogel, Margaret Odette, Li Jun Li, Cleo Anthony, Darius Homayoun, Wallis Day,…

Speeltijd: 6 afleveringen / 50 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van Gypsy, Fifty Shades of Grey, What If & 365 Days.

Het verhaal: Billie moet zich door nieuwe uitdagingen – en nieuwe verlangens – een weg banen om het leven te krijgen dat ze wil. Maar zal ze het allemaal kunnen hebben?

Sex/Life S2 is vanaf 2 maart 2023 beschikbaar op Netflix België

Ons verdict: Netflix Netflix, soms vragen we ons af met welke series jullie nog bezig zijn binnen de hele streamingoorlog? HBO Max heeft een hit met The Last of Us, Disney blijft teren op Star Wars-franchise met The Mandalorian. En wat is het antwoord van Netflix? Op het vlak van fictie is het sterk afhankelijk van Europees talent zoals 1899 (die het dan abrupt weigert te verlengen), terwijl het met schandaal -documentaires zoals Harry & Meghan, Pamela Anderson, Cambridge Analytica, binnenkort vlucht MH370 & Pornhub zichzelf nog steeds nestelt in huishoudens. Zijn beste hits van hun series krijgen nu het één na het andere nieuwe seizoen, concluderende film of spin-off en in dat verlengde kan je Sex/Life seizoen 2 zien.

Sex/Life S2 is vanaf 2 maart 2023 beschikbaar op Netflix België

Maar laat ons eerlijk zijn: Wie zit er nog te wachten op een 2de seizoen van Sex/Life op Netflix? Sex/Life heeft dan misschien als grote naam actrice Sarah Shahi die met Black Adam een revival van haar carrière krijgt nadat ze zo geslaagd een onderdeel was van de hitserie Alias. Het mag dan ook niet verbazen dat zij de serie draagt, terwijl bedenkster Stacy Rukeyser het ene na het andere drama’tje bedenkt tussen Adam Demos/Wallis Day, Mike Vogel/Li Jun Li & Margaret Odette/Cleo Anthony om de Netflix-serie spicy te houden. Wel, we mogen eerder interessant zeggen, want op het vlak van seks is het altijd maar wat kort & flauw hoewel we controversiële thema’s zoals seks met zwangere vrouwen, penispompen & een heleboel mannenkonten best wel een mooie evolutie vinden. Maar het wordt nooit een The Affair of Scènes from a Marriage. Daarvoor zijn de dialogen te lachwekkend, maar vooral blijft de supporting cast zoals Adam Demos & Mike Vogel iets te flauw uit de hoek komen. De makers hebben inmiddels het mannelijk perspectief wat beter bijgewerkt met Sex/Life seizoen 2 dus blij dat ze onze inzichten ook inzagen. Tot slot binget Sex/Life S2  iets minder vlot vanwege alle drama ondanks het format van 6 afleveringen in 50 minuten.

Kortom, Sex/Life S2  wordt meer en meer een telenovela met alle drama tussen de personages. We are in it for Sarah Shahi, maar de erotiek mocht toch wat beter.

xxxxx

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.