Grote telecomproviders in België verlengen hun COVID-19 condities

Vlaamse Netflix op komst met Telenet & VTM aan het roerZowat alle grote telecomoperatoren in België en Vlaanderen verlengen momenteel hun condities om tegemoet te komen aan hun klanten tijdens de coronacrisis.

  • Telenet gaat verder met zijn project #SamenErdoor door deze te verlengen tot 6 mei 2020 met nieuwe films in het Telenet-aanbod vanaf maandag, zoals de Woestijnvis-series met klassiekers zoals In de Gloria, De Ronde & De Neveneffecten, maar ook langspeelfilms voor kinderen zoals Spacedogs, De Sneeuwkoningin & Gamba, meer vrouwelijke films zoals The Book of Love, Walk of Shame & A little something for your birthday en meer mannelijke titels  zoals Code of Honor, 3:10 to Yuma & Ride.
  • Proximus heeft zijn condities verlengd tot en met 17 mei 2020, maar de gratis toegang tot het Movies & Series-aanbod is verlopen. In ruil daarvoor krijgt elke Proximus TV-klant toegang tot een gratis selectie van verschillende films op aanvraag in de video on demand-catalogus in de sectie “Speciaal voor de hele familie!”. De selectie van films zijn de Maya de Bij 2-film de honingspelen, Pippi Langkous, Mega Mindy (en het Zwarte Kristal), Heksje Lilly (Reis naar Mandolan), Peppermint, Sleepless, Jane Got a Gun, Turist, A Bigger Splash, FC De kampioenen-film, Against the Wild, Drive, Heist, Minoes, Blinky Bill, Comme un Chef, Pride, The Diary of a Teenage Girl, Le Ride, Tot slot is Proximus de eerste die in België een 5G-variant kan aanbieden voor 5G-telefoons.

De volledige lijst kan je terugvinden op ons streaming aanbod voor België. Een gedetailleerd overzicht van de gratis films op Proximus:

Blijf gezond en hou de moed er in!


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter