Den of Thieves Blu-Ray recensie

Den of Thieves posterDen of Thieves ****

Regie: Christian Gudegast (A Man Apart, London Has Fallen)

Met Gerard Butler, Pablo Schreiber, 50 Cent, O’Shea Jackson Jr., Evan Jones, Maurice Compte, Cooper Andrews, Dawn Olivieri, Meadow Williams, Kaiwi Lyman, Marcus LaVoi,…

Speeltijd: 140′

Ga kijken als je hield van Sicario, Point Break & Heat.

Het verhaal: Er is geen stad in de wereld waar zoveel bankovervallen worden gepleegd als Los Angeles. Merrimen leidt een groep bankrovers die de zwaarste overvallen in Los Angeles plegen en hun ambities lijken met de dag te groeien. Nick ‘Big Nick’ O’Brien leidt een elite groep van zware agenten die zoals een bende achter meedogenloze daders gaan.

Gerard Butler in Den of Thieves

Ons verdict: STX Entertainment en The Searchers staan gekend voor alternatieve actiefilms met een sterk scenario & debuterend talent als je denkt aan Hell or High Water, Wind River, Hardcore Henry & The Foreigner en dat is met Den of Thieves niet anders. Christian Gudegast, de schrijver van A Man Apart & London Has Fallen, krijgt nu zijn kans om het tot regisseur te loodsen en hij doet een aardige poging. Den of Thieves toont met zijn knalharde openingsscène immers een glimpse van Michael Mann‘s Heat, de film editing laat dan terugdenken aan de Sicario-franchise en het verhaal is een afgeleide van de originele Point Break. Als je dat combineert met hetgeen waar de man gekend voor is, dan kan je al raden dat je een goede actiefilm krijgt. Gerard Butler speelt als stoere bink zijn beste rol in jaren, Pablo Schreiber laat zich naast American Gods van een andere kant zien, maar het enige slechte puntje is de ondersteunende cast die op een gemiddeld niveau acteert. Bovendien zal Den of Thieves met bijna 2 uur en een half cinema het geduld van vele kijkers testen, hoewel wij het in het scenario best wel vonden passen. Het uitgebreide einde was misschien een beetje teveel van het goede, maar essentieel voor het succes van Den of Thieves.

Kortom, Den of Thieves is ons ding en daarom kochten we het Blu-Ray. Jullie ook?

Den of Thieves | "Prom Date" Clip | Own It Now on Digital HD, Blu-Ray & DVD

Den of Thieves | "We Got 'Em Pinched" Clip | Own It Now on Digital HD, Blu-Ray & DVD

Den of Thieves | "Interrogation" Clip | Own It Now on Digital HD, Blu-Ray & DVD

Den of Thieves | "Let's Go" Clip | Own It Now on Digital HD, Blu-Ray & DVD

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.