Thunder Force recensie op Netflix België

Thunder Force recensie op Netflix BelgiëThunder Force ** 1/2

Regie: Ben Falcone (Superintelligence, Tammy)

Met Melissa McCarthy, Octavia Spencer, Jason Bateman, Bobby Cannavale, Pom Klementieff, Melissa Leo, Taylor Mosby, Kevin Dunn,…

Speeltijd: 105′

Ga kijken als je hield van Project Power, The Boys & Bright.

Het verhaal: In een wereld waar superschurken alledaags zijn, komen twee vervreemde beste jeugdvrienden samen nadat één een behandeling heeft bedacht die hen de macht geeft om hun stad te beschermen.

De cast aan het werk in Thunder Force Netflix recensie

Ons verdict: Netflix mag dan misschien een deal zijn aangegaan met Sony, in België zijn we daar weinig mee. We krijgen films zoals Thunder Force om voor de zoveelste keer een andere kijk te krijgen op het superheldengenre om ons weekend mee te vullen.

Thunder Force met Melissa McCarthy & Octavia Spencer wordt vooral gedreven door het blanke gedeelte van het team en dat heeft niet met haar kwaliteiten te maken. Het heeft eerder te maken met de regisseur Ben Falcone die als haar echtgenoot al ontelbaar veel met haar samenwerkte. Daar hebben we maar één ding op te zeggen: zucht. Het is dan ook een beetje same old same old, als je kijkt naar producties zoals The Happytime Murders, maar ook op Netflix is het een beetje meer van hetzelfde met Bright, Project Power & Jupiter’s Legacy. Op geen enkel moment wordt het geweldige niveau van The Boys gehaald, hoewel Jason Bateman & Bobby Cannavale het aparte heldenduo een duwtje in de rug geeft. Tot slot is zijn speeltijd van 100 minuten ideaal om dit met het hele gezin uit te kijken en af & toe te lachen met de oneliners van Spencer & McCarthy.

Kortom, Thunder Force is de nieuwe vrijdagavondfilm op Netflix van week 14 van 2021. Opnieuw geen hoogvlieger, maar Netflix-streamers zijn niet zo kritisch, dus kijken het sowieso. Het mag toch eens wat serieuzer in het genre, Netflix.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter