Nieuwe kijk op Carice van Houten in Red Light

Carice Van Houten & Maaike Neuville in Red Light

Het zit er op! De productie van de nieuwste Vlaams Nederlandse televisieserie Red Light met Carice van Houten (Game of Thrones, Brimstone), Koen De Bouw (Grenslanders) & Maaike Neuville (All of Us, Yummy, De Dag) onder regie van De Twaalf-regisseur Wouter Bouvijn & The Best of Dorien B-denkster Anke Blonde. De makers belonen ons met een eerste echte kijk op de nieuwe look van Carice van Houten als een van de 3 vrouwen die noodgedwongen een deel van de seksindustrie is. Nu hopen dat VTM ze niet op de planken houdt voor de Vlaamse Netflix te lanceren zoals De Bende van Jan de Lichte.

Synopsis van Red Light: 3 vrouwen raken verstrikt in de wereld van vrouwenhandel, prostitutie en georganiseerde misdaad als de man van een van hen verdwijnt. Vanuit compleet verschillende milieus treffen de drie vrouwen elkaar op een vergelijkbaar keerpunt in hun leven.

Cast van Red Light: Carice van Houten, Halina Reijn, Koen De Bouw, Geert Van Rampelberg, Joren Scheldenslachts, Jeroen Perceval, Jonas Vermeulen, Anne-Laure Vandeputte, Herwig Ilegems, Peter Gorissen, Ruth Becquart, Sofie Decleir, … .

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.