Tag Archives: Red Light

Nieuwe Red Light trailer op Streamz

De ontlading is groot bij onze MoviePulp.be-redactie, want we krijgen eindelijk de eerste officiële trailer van Red Light te zien, vanaf 4 december 2020 op Streamz met o.m. Carice van Houten (Game of Thrones, Brimstone), Halina Reijn (Zwartboek, Valkyrie, Instinct), Maaike Neuville (All of Us, De Dag), Koen De Bouw (Grenslanders, Professor T), Geert Van Rampelberg (Black-Out), Joren Seldeslachts (Baantjer), Jeroen Perceval (Dealer, Tabula Rasa), Jonas Vermeulen (Niets te Melden), Anne-Laure Vandeputte, Herwig Ilegems, Peter Gorissen, Ruth Becquart (Over Water S2), Sofie Decleir (De Dag) door Wouter Bouvijn (De Twaalf) & Anke Blondé (The Best of Dorien B) . ENJOY!

Lees verder Nieuwe Red Light trailer op Streamz

Red Light komt op 4 december 2020 naar Streamz

Goed nieuws, streamers, want de nieuwste Benelux-serie Red Light door Wouter Bouvijn (De Twaalf) & Anke Blondé (The Best of Dorien B) met castleden zoals Carice van Houten (Game of Thrones, Brimstone), Halina Reijn (Zwartboek, Valkyrie, Instinct), Maaike Neuville (All of Us, De Dag), Koen De Bouw (Grenslanders, Professor T), Geert Van Rampelberg (Black-Out), maar ook Joren Seldeslachts, Jeroen Perceval, Jonas Vermeulen, Anne-Laure Vandeputte, Herwig Ilegems, Peter Gorissen, Ruth Becquart, Sofie Decleir komt op 4 december 2020 naar Streamz. Onlangs viel Red Light nog in de prijzen op het Nederlandse Filmfestival.

Lees verder Red Light komt op 4 december 2020 naar Streamz

BREAKING: Red Light wint 2 Gouden Kalveren, ook Kom hier dat ik u kus wint Gouden Kalf

Het is weer een topavondje voor de Belgische cinema, MoviePulpers! De nieuwe Belgisch-Nederlandse televisiereeks Red Light van Anke Blondé & Wouter Bouvijn heeft zonet 2 Gouden Kalveren binnengehaald voor Beste Serie & Beste Actrice in een Televisiereeks. Niet Carice Van Houten maar Halina Reijn gaat met het beeldje aan de haal. Meer nog, de Nederlands filmcritici gaven aan het sterke Kom hier dat ik u kus een Gouden Kalf. Dat maakt het dus een topavondje voor de Vlamingen in het gebeuren. Kapsalon Romy is de winnaar van de avond met 4 Gouden Kalveren, terwijl Bulado het Gouden Kalf krijgt voor Beste Film. Onderaan de volledige lijst van winaars van het Nederlandse Film Festival 2020.

Lees verder BREAKING: Red Light wint 2 Gouden Kalveren, ook Kom hier dat ik u kus wint Gouden Kalf

Red Light is topfavoriet voor Gouden Kalveren 2020, Ook Kom hier dat ik u kus valt in de prijzen

De Belgisch-Nederlandse televisieserie Red Light door Wouter Bouvijn & Anke Blondé heeft 3 prominente nominaties in de wacht gesleept op de Gouden Kalven 2020. Dat zijn de grootste filmprijzen bij onze Noorderburen. In de categorie televisieseries haalt het nominaties op voor Beste Serie & 2 nominaties voor Beste Actrice. Carice Van Houten maakt kans om voor de 6de keer in de prijzen te vallen nadat ze reeds 5 Gouden Kalveren in de wacht sleept voor o.m. Zwartboek. Kring van Nederlandse Filmjournalisten gaf tevens ook een prijs aan de Belgisch-Nederlandse film Kom hier dat ik u kus. De Gouden Kalveren 2020 worden vrijdagavond 2 oktober 2020 bekendgemaakt op het Gouden Kalveren Gala in de Stadsschouwburg Utrecht na het Film Festival van Rotterdam tussen 28 september 2020 & 3 oktober 2020. De volledige lijst kan je onder aan bekijken.

Lees verder Red Light is topfavoriet voor Gouden Kalveren 2020, Ook Kom hier dat ik u kus valt in de prijzen

Carice van Houten in Red Light trailer op VTM Go

Carice van Houten in Red Light trailer op VRT Nu

Regisseur Wouter Bouvijn is de nieuwe wonderboy van de Vlaamse fictie na het voortreffelijke De Twaalf in 2019. In 2020 is hij van plan opnieuw zijn naam in het daglicht te brengen samen met The Best of Dorien B-denkster Anke Blonde met Red Light, een Benelux-serie met namen zoals Carice van Houten (Game of ThronesBrimstone), Koen De Bouw (Grenslanders) & Maaike Neuville (All of UsYummyDe Dag). Binnenkort op Cannes & daarna op Streamz & VTM Go, bekijk de Red Light trailer!

Lees verder Carice van Houten in Red Light trailer op VTM Go

Eerste Red Light trailer tease

De nieuwste Vlaams Nederlandse televisieserie Red Light met Carice van Houten (Game of Thrones, Brimstone), Koen De Bouw (Grenslanders) & Maaike Neuville (All of Us, Yummy, De Dag) onder regie van De Twaalf-regisseur Wouter Bouvijn & The Best of Dorien B-denkster Anke Blonde krijgt zijn eerste trailer tease! Morgen meer. Geniet nu al van de eerste beelden van Red Light!

Lees verder Eerste Red Light trailer tease

Nieuwe kijk op Carice van Houten in Red Light

Carice Van Houten & Maaike Neuville in Red Light

Het zit er op! De productie van de nieuwste Vlaams Nederlandse televisieserie Red Light met Carice van Houten (Game of Thrones, Brimstone), Koen De Bouw (Grenslanders) & Maaike Neuville (All of Us, Yummy, De Dag) onder regie van De Twaalf-regisseur Wouter Bouvijn & The Best of Dorien B-denkster Anke Blonde. De makers belonen ons met een eerste echte kijk op de nieuwe look van Carice van Houten als een van de 3 vrouwen die noodgedwongen een deel van de seksindustrie is. Nu hopen dat VTM ze niet op de planken houdt voor de Vlaamse Netflix te lanceren zoals De Bende van Jan de Lichte.

Lees verder Nieuwe kijk op Carice van Houten in Red Light