Warner Bros. brengt voormalige bioscoopfilms vroeger op VOD tijdens COVID-19 uitbraak

Warner brengt film vroeger op VOD

Warner Home Video maakt vandaag bekend dat enkele films uit de komende line-up vervroegd ter beschikking gesteld worden. Binnenkort kan iedereen vanuit de luie zetel thuis van toptitels genieten zoals Birds of Prey, Just Mercy, Richard Jewell & Motherless Brooklyn! Alle titels zijn de komende maand beschikbaar op VOD bij Telenet, Proximus & iTunes.

JUST MERCY vanaf 2 april 2020 op VOD

Michael B. Jordan (Black PantherCreed II) en Oscar®winnaars Jamie Foxx (Ray,  Baby Driver, Django: Unchained) & Brie Larson (Room, The Glass Castle, Captain Marvel) spelen de hoofdrollen in Just Mercy, een meeslepend drama dat een van de belangrijkste verhalen van onze tijd naar het grote scherm brengt.

In de film volgen we de jonge advocaat Bryan Stevenson (Jordan) en zijn historische strijd voor gerechtigheid. Na zijn studie aan Harvard kan Bryan kiezen uit tal van lucratieve banen. Maar in plaats daarvan gaat hij naar Alabama om gevangenen te verdedigen die ten onrechte zijn veroordeeld of niet de juiste juridische bijstand hebben gekregen. Hij krijgt daarbij steun van de plaatselijke advocaat Eva Ansley (Larson). Een van zijn eerste en meest controversiële zaken is die van Walter McMillian (Foxx), die in 1987 ter dood is veroordeeld voor de geruchtmakende moord op een 18-jarig meisje, ondanks een overvloed aan ontlastend bewijs en het feit dat de enige getuigenverklaring tegen hem afkomstig is van een crimineel met een motief om te liegen. In de jaren daarna raakt Bryan verwikkeld in een juridisch en politiek steekspel en krijgt hij te maken met openlijk racisme in zijn strijd voor Walter en andere gedetineerden, waarbij hij wordt tegengewerkt door het systeem.

MOTHERLESS BROOKLYN vanaf 8 april 2020 op VOD

New York, jaren ’50. Lionel Essrog (Edward Norton), een eenzame privédetective met het tourettesyndroom, stort zich op de moord van zijn mentor en enige vriend, Frank Minna (Bruce Willis). Gewapend met slechts enkele aanwijzingen en zijn slimme, obsessieve brein ontrafelt Lionel goed bewaarde geheimen die het lot van de hele stad in hun greep houden.

BIRDS OF PREY vanaf 16 april 2020 op VOD

Ken je die grap van de agent, de zangvogel, de psychopaat en de maffia-prinses? Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) is een bizar verhaal verteld door Harley zelf, zoals alleen Harley dat kan.

Heel Gotham wordt overhoop gehaald nadat Roman Sionis, de grootste en meest narcistische schurk van de stad, en zijn toegewijde rechterhand Zsasz een prijs op het hoofd van het jonge meisje Cass hebben gezet. Dit leidt ertoe dat de paden van Harley, Huntress, Black Canary & Renee Montoya elkaar kruisen, waarna dit bijzondere viertal met elkaar zal moeten samenwerken om Roman te verslaan.

RICHARD JEWELL vanaf 20 april 2020 op VOD

“Er ligt een bom in Centennial Park. Jullie hebben dertig minuten.” Richard Jewell wordt wereldwijd bekend als de beveiliger die bij de bomaanslag in Atlanta in 1996 het explosief vindt. Dankzij zijn snelle handelen worden talloze levens gered. Maar binnen een paar dagen wordt de man die zo graag politieagent was geworden de belangrijkste verdachte van de FBI. Hij wordt door zowel pers als publiek aan de schandpaal genageld en zijn leven wordt verwoest. Jewell roept de hulp in van de onafhankelijke anti-establishment-advocaat Watson Bryant en houdt vol dat hij onschuldig is. Maar als Bryant probeert de naam van zijn cliënt te zuiveren, wacht hem een zware strijd tegen de gecombineerde krachten van de FBI en de lokale autoriteiten. Terwijl hij Richard er ondertussen van tracht te weerhouden de mensen te vertrouwen die erop uit zijn hem kapot te maken.

THE WAY BACK vanaf 28 april 2020 op VOD

In The Way Back kruipt Ben Affleck in de huid van Jack Cunningham, een aan lager wal geraakte arbeider met een verleden als basketbalster op de middelbare school. Hij krijgt een unieke kans om zijn leven te beteren als hij de job van basketbalcoach op z’n oude school aangeboden krijgt. The Way Back is een aangrijpend portret over persoonlijke tragedie, verslaving en de strijd om die te boven te komen. Naast Affleck maken onder andere Al Madrigal (The Daily Show) & Janina Gavankar (True Blood) hun opwachting in de film. Regisseur is Gavin O’Connor, bekend van onder andere The Accountant en Warrior. The Way Back is vanaf 28 april 2020 beschikbaar op EST via iTunes en VOD bij Telenet & Proximus.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.