Franchise: The Hunger Games: Mockingjay Part I

The Hunger Games: Mockingjay Part 1 Blu-Ray extra’s

Jennifer Lawrence in The Hunger Games: Mockingjay Part 1

The Hunger Games: Mockingjay Part 1 komt op 19 maart 2015 op Blu-Ray & DVD in België. Niet dat het nodig is om de kassa’s van de Hollywoodhuizen (Lionsgate) verder bij te spijzen met deze franchise, maar met 750 miljoen dollar omzet tot hiertoe doet hij het wel iets minder als zijn voorganger Catching Fire. Ter ere van de Blu-Ray-lancering krijgen we een kortfilmpje te zien van een documentaire The Mockingjay Lives: The Making of Mockingjay – Part 1 met interviews, nieuwe footages en andere goodies die op de Blu-Ray terug te vinden zijn. Enkel voor fans dus! Persoonlijk zou ik wachten tot de volledige box uitkomt van alle films, alhoewel ik ze nooit in huis zou halen (in dit genre vind ik The Maze Runner & Divergent een stuk beter). Voor de Hunger Games-fans die niet kunnen wachten tot het 2de deel in het najaar van 2015 uitkomt, zal dit een magere troost zijn.

Lees verder The Hunger Games: Mockingjay Part 1 Blu-Ray extra’s

Dit waren de toppers aan de Belgische box office in 2014

Bioscoopkassa's in KinepolisNu 2015 goed op gang is en de mensen in België terug aan het werk zijn, krijgen we eindelijk inzicht in hoe de films het hebben gedaan in 2014. In de VS ging Marvel’s Guardians of the Galaxy lopen met de eer om de meest succesvolle box office hit te zijn van het voorbije jaar (gevolgd door Hunger Games 3 & Captain America: The Winter Soldier), maar is dit ook zo voor België? Nee, de Belg heeft een iets wat andere smaak… Hier is de top 5 van de Belgische box office 2014: Lees verder Dit waren de toppers aan de Belgische box office in 2014


The Hunger Games: Mockingjay Part I review

Katniss Everdeen poster van The Hunger Games: Mockingjay Part IThe Hunger Games: Mockingjay Part I ***

Regie: (I Am Legend, Constantine)

Met , , , , , , , , ,…

Speeltijd: 123′

Ga kijken als je hield van The Maze Runner, Divergent & de vorige Hunger Games-films.

Lees verder The Hunger Games: Mockingjay Part I review

Box Office update (2014 week 47)

The Hunger Games: Mockingjay Part I banner

Het was natuurlijk te verwachten dat The Hunger Games: Mockingjay Part I de troon van Interstellar ging beklimmen, maar als je enigzins twijfelt of deze film het goed zou doen in België, dan ben je goed mis. Met een opbrengst van 1.64 miljoen euro levert ze het beste box office resultaat van het jaar op, voorbij Lucy, Dawn of the Planet of the Apes, X-Men: Days of Future Past & Maleficent! Wordt dit het beste resultaat van het jaar of zal het 3de deel van The Hobbit roet in het eten gooien? We zijn benieuwd bij MoviePulp.be! Verder niets speciaals te melden buiten dat The Best of Me en [REC] 4 de voorbije weken niet veel soeps uitbrachten.