Jumanji Next Level recensie op Telenet Play More & Streamz+

Jumanji The Next Level recensieJumanji: The Next Level ***

Regie:  Jake Kasdan (Jumanji: Welcome to the Jungle, Bad Teacher, Sex Tape)

Met Dwayne Johnson, Karen Gillan, Rory McCann, Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas, Alex Wolff, Awkwafina, Danny DeVito, Madison Iseman, Morgan Turner, Danny Glover, Rhys Darby, Colin Hanks,…

Speeltijd: 123′

Ga kijken als je hield van Jumanji: Welcome to the Jungle.

Het verhaal: Wanneer Dr. Smolder Braveston en co. terugkeren naar Jumanji om iemand van hen te redden, ontdekken ze dat niets is wat ze vooraf hadden verwacht.

Jumanji: The Next Level recensie op Telenet Play More

Ons verdict: MoviePulpers, dit voelt aan als een emotionele recensie. Een laatste keer Telenet Play More gebruiken voor het hele gebeuren morgen Streamz+ wordt. Maar goed, met een verfrissende kijk op gaming werd Jumanji: Welcome to the Jungle een dikke hit voor de mensen bij Sony. Om je een idee te geven, deze Jumanji-film is 962 miljoen dollar omzet de op 1 na grootste film voor Sony (enkel Spider-Man: Far from Home deed het beter en dat moest het delen met zijn concurrent Disney) en ook Jumanji: The Next Level was een dikke hit met 796,6 miljoen dollar omzet. Het hele team mocht terugkomen voor deze 3de Jumanji-film of 2de in de reeks (dat betekent zowel Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas als regisseur Jake Kasdan) en we krijgen zelfs gastrollen van Danny DeVito, Danny Glover, Awkwafina & Rory McCann.

De cast van Jumanji the Next Level recensie

Wie fan was van de vorige film, komt aan zijn trekken met dit nieuwe deel dat de subtitel The Next Level mee krijgt. Dr. Bravestone en zijn crew worden in strakke nieuwe pakjes gezet, we krijgen meer te zien van de mysterieuze wereld van Jumanji met woestijnen, bergketens en nog meer oerwouden en de continuïteit van de reboot wordt verzekerd met de goede dynamiek tussen Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart, Jack Black & Nick Jonas die zoals een tandem op elkaar inspelen. Op het vlak van humor is Jumanji: The Next Level weliswaar een stuk minder dan zijn voorganger, sterker nog, het is de minst humoristische film die regisseur Jake Kasdan tot op heden aflevert. De special effects zijn dan weer geslaagd en het einde is verteerbaar, maar niet spetterend. Kortom, blockbustervoer zonder meer.

Met andere woorden, met een paar lachjes en wat spannende actiescènes komt Jumanji: The Next Level er goed vanaf, maar het is niet zo sterk als zijn voorganger. Toch opnieuw straf als familiefilm moeten we wel toegeven, ideaal voor de lancering van Streamz+ morgen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter