Matrix Resurrections is de titel van de 4de Matrix-film

Matrix Resurrections is de titel van de 4de Matrix-film

Het universum van The Matrix gaat verder met een 4de film zoals jullie reeds een tijdje terug lazen op onze filmblog en veruit daarbuiten. Momenteel is CinemaCon 2021 van start gegaan en deze heeft al een wat nieuws gebracht. Eén van de opvallende onthullingen van afgelopen nacht is dat er een titel bekend is voor de 4de Matrix-film: Matrix Resurrections.

Goed nieuws is dat er ook de eerste beelden werden getoond, wat er echt wel op hint dat de releasedatum van eind 2021 zal worden aangehouden. In de eerste beelden zien we hoe Neo als Thomas Anderson in therapie is in The Matrix en daarna Trinity ontmoet in een koffiebar, maar beide herkennnen elkaar niet ondanks hun vorige avonturen samen. 

The Matrix: Resurrections zal opnieuw Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss & Jada Pinkett Smith in de cast hebben als Neo, Trinity & Niobe. Nieuwkomers in The Matrix: Resurrections zijn Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Watchmen, Candyman), Christina Ricci (The Addams Family, Monster, Casper, Black Snake Moan), Priyanka Chopra Jonas (We Are Heroes), Jessica Henwick (Iron Fist, Love and Monsters, Underwater), Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother, Gone Girl) & Toby Onwumere (Sense8). Regie valt onder Lana Wachowski met voormalige stuntmannen Chad Stahelski & David Leitch die ook opnieuw van de partij zijn ondanks hun drukke agenda als regisseurs. 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.