She-Hulk logo

She-Hulk Attorney at Law recensie op Disney Plus België [eerste indruk]

She-Hulk recensie op Disney Plus BelgiëShe-Hulk ** 1/2

Bedenker: Jessica Gao (Rick & Morty)

Met Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Benedict Wong, Josh Segarra, Renée Elise Goldsberry, Megan Thee Stallion, Charlie Cox,…

Speeltijd: 9 afleveringen / 30 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van Ms Marvel & Suits.

Het verhaal: Een nieuwe Marvel-serie over advocate Jennifer Walters, tevens het nichtje van Bruce Banner, die door omstandigheden de gedaante van She-Hulk aanneemt.

Tatiana Maslany is She-Hulk She-Hulk Attorney at Law recensie op Disney Plus België [eerste indruk]

Ons verdict: We zitten inmiddels al aan de 6de serie in de Marvel Cinematic Universe, MoviePulpers, en ik weet niet hoe het met jullie zit, maar er begint wat slijt op te komen! Loki, WandaVision, Falcon & the Winter Soldier en Moon Knight mogen dan een goed startshot zijn geweest om één van de grootste franchises aller tijde een nieuwe dimensie te geven, Hawkeye & Ms Marvel (laatste overigens onterecht) kregen al wat wind tegen en naar ons gevoel zal She-Hulk de deur op de neus krijgen. De nieuwe Marvel Studios-reeks kreeg al wat kritiek te verduren als het ging over de verschijning van Jennifer Walters als She-Hulk in de trailers, maar dat is nog niet het ergste. Wait until you see the rest…

Mark Ruffalo in She-Hulk Attorney at Law recensie op Disney Plus België [eerste indruk]

She-Hulk weet vooral niet wat het wil: Initieel wilt het een doordeweekse advocatenserie zijn à la Suits, maar het probeert daarbij Fleabag achter na te gaan met Tatiana Maslany als sleutelfiguur, maar in sé wordt het een heleboel cameo’s die met Abomination, Wong & DareDevil de boel moeten opkrikken. Bovendien is de televisieserie niet bijster creatief met heel wat schrijfwerk dat de korte weg neemt en in zijn geheel eerder als bandwerk aanvoelt. Ik bedoel, wiens idee was het om She-Hulk zowat een volwassenere versie van Kamala Khan te laten worden? Of Mark Ruffalo zo’n lullige mentor? Je leest het dus al: een hoopje bij elkaar met af & toe een leuk momentje voor de MCU-fans, maar niet voldoende om ons geïnteresseerd te houden ondanks zijn speelduur van amper 30 minuten per aflevering. Zonde, zeker gezien Hulk zowat één van onze favoriete personages is uit de Marvel-franchise. Tot slot kan je zowat de grappigste momenten reeds terugzien in de trailers. Waarom de geheimzinnigheid dan, Marvel?

Kortom, She-Hulk mag dan misschien leuke cameo’s hebben en Tatiana Maslany als leuk snoetje, het draagt net zoals de laatste Marvel-series weinig toe aan de MCU en getuigt soms van wat lui penwerk. Vanaf morgen te volgen op Disney Plus België mocht je ons niet geloven.

Car Crash | Marvel Studios' She-Hulk: Attorney at Law | Disney+

Tatiana Maslany's Wedding Was A Secret...Until She Told Stephen Colbert!

Anger and Fear | Marvel Studios’ She-Hulk: Attorney at Law | Disney+

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.