Franchise: Kong Skull Island

Box Office België update (2017 week 10)

Kong Skull Island banner

Hugh Jackman heeft voor de laatste keer niet lang kunnen heersen aan de Belgische box office. Het kolossale Kong: Skull Island wist Logan te verslaan in week 10 van dit jaar met een openingsomzet van 408.107 euro. Niet meteen een glanzend resultaat, gezien Gareth Edwards’ Godzilla een stuk beter scoorde in 2014. Logan zakt met een omzet van 1,14 miljoen euro na 2 weken naar plaats nummer 2, terwijl Fifty Shades Darker op plek 3 verder schittert met 3,85 miljoen euro na 5 weken. Na 3 weken vinden we zowel Split (721.414 euro) en Lion (496.363 euro) terug binnen de top 5, die het allebei onverwacht goed doen aan de Box Office België. Onder de Oscar winnaars is er ook een interessante strijd aan de gang: La La Land zit inmiddels aan 2,79 miljoen euro na 7 weken, terwijl de Oscar’s Best Film van het jaar 2017 Moonlight aftikt op noemenswaardige 349.857 euro voor Casey Affleck’s Manchester by the Sea met 237.102 euro.
Kong Skull Island trailer 2 + posters

Creatieve Kong: Skull Island poster

De laatste sprint voor het einde van het jaar wordt ingezet met een heleboel nieuwe trailers voor 2017 die nog langs moeten komen. Deze keer is het aan de volgende Kong Skull Island trailer 2 om na de vele teasers in de voorbije dagen te passeren. Voor het eerst zien we een duidelijk beeld van King Kong op zijn geliefd eiland Skull Island, alsook komen de gezichten van Tom Hiddleston (The Avengers, Thor: The Dark World), Brie Larson (Room) & Samuel L. Jackson (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, Pulp Fiction) mooi in beeld. Enjoy Kong Skull land trailer 2, vanaf 8 maart 2017 in Belgische bioscopen!

Lees verder Kong Skull Island trailer 2 + posters


Kong: Skull Island trailer met Tom Hiddleston

samuel L. Jackson & zijn crew in Kong: Skull Island

We schreven al een tijdje over deze productie, maar door wisselende opinies en het veranderen van regisseur (Jordan Vogt-Roberts heeft nu de touwtjes in handen) heeft het tot nu geduurd alvorens Legendary Pictures de eerste trailer vrijgeeft van Kong: Skull Island. Onder hetzelfde Amerikaanse motto als Jurassic World (The Bigger, The Better) krijgen we een gigantische King Kong die het leven ziet om het eiland der monsters: Skull Island. De hoofdtoon is dus met andere woorden volledig veranderd van het eiland naar het populaire mythische figuur die laatst tot leven kwam op het wiitte doek dankzij Peter Jackson. Hoofdrol is weggelegd voor niemand minder dan Tom Hiddleston, maar ook Samuel L. Jackson, Brie Larson & John Goodman zijn van de partij. Kong: Skull Island belooft een blockbuster van formaat te worden met een lichte knipoog naar Apocalypse Now! Behold, de eerste Kong: Skull Island trailer met Tom Hiddleston vanaf 17 maart 2017 in Belgische bioscopen.

Lees verder Kong: Skull Island trailer met Tom Hiddleston


Tom Hiddleston voor Skull Island

Tom Hiddleston in mooie zwart wit foto

Op Comic-Con wist Legendary Pictures te vertellen dat ze terug naar de origine van King Kong zullen gaan met de nieuwe productie Skull Island. Gisteren werd bekend gemaakt dat Tom ‘Loki’ Hiddleston één van de hoofdfiguranten zal zijn in deze opkomende monsterfilm. Eén van de golden boys uit de Marvel-franchise weet zo een mooie rol te verzilveren in een grote opkomende blockbuster. Jordan Vogt-Roberts zal zich in de regiestoel zetten voor deze film. Benieuwd of hij het niveau van Peter Jackson kan behalen na een aantal magere TV-series geleid te hebben.