Franchise: Margot Robbie

Margot Robbie wordt Barbie

Margot Robbie wordt Barbie

Mattel heeft onlangs een eigen filmproductiestudio opgesteld voor films rond zijn iconisch speelgoed te distribueren en nu is er eindelijk groot nieuws. Niemand minder dan Margot Robbie zal Barbie gaan vertolken in een nieuwe Barbie-film. De actrice van Birds of Prey, Once Upon a Time in Hollywood & I, Tonya zal de hoofdactrice zijn in een script door Hilary Winston, Amy Schumer & Kim Caramele die al een tijdje proberen een film rond de populaire pop uit te brengen. Sony heeft de rechten moeten teruggeven aan Mattel die nu Warner Bros. heeft gekozen als globale partner. Er is nog geen officiële naam als regisseur hoewel door de wandelgangen wel de naam Patty Jenkins van Wonder Woman luidt.

Lees verder Margot Robbie wordt Barbie


Matthias Schoenaerts en Margot Robbie samen in Ruin

Heet van de naald! Indrukwekkend internationaal nieuws rond Matthias Schoenaerts: De Vlaamse acteur met internationale rollen in o.m. The Drop, Red Sparrow & The Danish Girl zal gaan samenwerken met niemand minder dan de Australische Margot Robbie (I Tonya, Once Upon a Time in Hollywood, Suicide Squad, Wolf of Wall Street). Regisseur Justin Kurzel (Assassin’s Creed, MacBeth) brengt het duo samen met de film Ruin,  een naoorlogse verhaal waarin een Holocaust-overlevende en een voormalige SS-kapitein op jacht gaan naar voormalige leden van de SS om ze te berechten na de Tweede Wereldoorlog. Er gaat ook de ronde dat Gal Gadot in gesprek was voor een rol, maar dat is tot op heden nog niet bevestigd. Wat vinden jullie van het feit dat Matthian Schoenaerts terug zijn Duitse helm opzet voor Hollywood?
Actrice in de kijker: Margot Robbie

Naam: Margot Robbie
Geboorteplaats: Dalby, Queensland, Australië
Geboortedatum: 2 juli 1990
Lengte: 51kg; Gewicht: 1m68
Sterrenbeeld: Kreeft; Paard (Metaal)
Burgerlijke status: Getrouwd met Tom Ackerley.

https://i0.wp.com/www.talkiesman.nl/wp-content/uploads/margot-robbie-photoshoot-for-elle-magazine-australia-march-2014-issue_1.jpg?resize=321%2C417

Margot Robbie werd door Inside Film Magazine in 2012 aangeduid als rijzend talent en 2 jaar later bevestigde ze dit door haar meesterlijke prestatie in The Wolf of Wall Street. Met veelbelovende rollen in Focus, The Legend of Tarzan & een transformerende rol als Harley Quinn in Suicide Squad willen we bij MoviePulp.be meer weten over deze mooie vrouw.
Lees verder Actrice in de kijker: Margot Robbie