Deze maand op Netflix België (februari 2017)

Deze maand op Netflix België (februari 2017)

Persoonlijk vinden we dat de kwaliteit van de Netflix Original Series erop achteruit gaat in 2017 met het teleurstellende Frontier en The OA, maar al een geluk is de bibliotheek van Netflix België zeer divers. Daarom kunnen we jullie toch nog steeds een aantal Netflix-aanraders opsommen, hoewel wij persoonlijk eerder even afstand doen wat series betreft (wij snoepen momenteel van Taboo). Onze aanraders op Netflix België voor de maand februari: Ex Machina, Captain America: Civil War, Berlin Calling & Homeland.

EX MACHINA

Ex Machina banner

De film die de carrière van Alicia Vikander lanceerde, is Ex Machina. De Britse film van de schrijver achter 28 Days Later & Sunshine (Alex Garland) was één van onze aanraders van 2015 en heeft bovendien 2 Star Wars-leden in zijn cast (Domhnall Gleeson & Oscar Isaac). Geslaagde Netflix-avond met deze Ex Machina over een sociologisch experiment rond artificiële intelligentie dat misloopt.

CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR

captain america civil war wallpaper

Na Ant-Man, Thor, Iron Man 3 & The Avengers 2: Age of Ultron is de nieuwe Marvel-film Captain America: Civil War te streamen op Netflix België. Deze effectieve Avengers-film is één van de beste uit de Marvel-stal dankzij de aanwezigheid van Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson & Tom Holland en het geweldig regisseerwerk van The Russo Brothers. Streamen die handel!

BERLIN CALLING

Berlin Calling op Netflix België

De maffe Duitse film Berlin Calling met de geweldige techno-muziek van Paul Kalkbrenner is vanaf nu ook te streamen op Netflix België. Deze donker satirische film over een DJ die op zijn hoogtepunt moet ontwennen van de drugs zit vol zelfspot en relativisme, vergelijkbaar met Trainspotting. Heerlijk werk van regisseur Hannes Stöhr.

HOMELAND

Homeland

Maar liefst 5 seizoenen zijn er te streamen op Netflix België van Homeland vanaf nu. Ideaal om je voor te bereiden op het nieuwe 6de seizoen van Homeland met Claire Danes & Damian Lewis dat je vanaf vandaag kan bekijken op NPO 3 en binnenkort op Q2.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.