Franchise: Niets te Melden

Niets te Melden recensie op Streamz

Niets te Melden poster op StreamzNiets te Melden ** 1/2

Regie: Jeroen Dumoulein (Spitsbroers) & Koen Burssens (Safety First)

Met Koen De Bouw, Jonas Van Geel, Barbara Sarafian, Charlotte Timmers en een aantal gastacteurs zoals Kevin Janssens en Wim Willaert.

Speelduur: 6 afleveringen van 25′ (wij bekeken er 3 in preview)

Deze komische politiereeks is vanaf 12 oktober 2020 te zien op Streamz. Maar wacht vooral tot ze gratis is te bekijken op VTM (Go).

Continue reading Niets te Melden recensie op Streamz


Niets te Melden komt op 12 oktober 2020 naar Streamz

Niets te Melden komt op 12 oktober 2020 naar Streamz

Als jullie dachten dat er genoeg Vlaamse content op Streamz beschikbaar was voor de rest van het jaar, dan hadden jullie het goed mis. De komische reeks Niets te Melden met Koen De Bouw & Jonas Van Geel waarin een Antwerpse politiepatrouille een drugskartel op de hielen zit, komt nl. op 12 oktober 2020 op de lokale streamingdienst.Bekijk de trailer hier en de laatste nieuwe release op stream op deze pagina.

Continue reading Niets te Melden komt op 12 oktober 2020 naar Streamz

Koen De Bouw in Niets te Melden trailer op Streamz

Koen De Bouw in Niets te Melden trailer op Streamz

Een politiewagen, de centrale dispatch en de schuilplaats van een bende criminelen: deze 3 locaties vormen het decor van de comedyserie Niets Te Melden onder regie van Jeroen Dumoulein. Met in de hoofdrol het duo Koen De Bouw (Professor T, Grenslanders, Bastaard) & Jonas Van Geel (Bad Trip, Niet Schieten, Bowling Balls) gevolgd door Barbara Sarafian (All of Us, Rundskop, De Dag), Wim Willaert (Le Ciel Flamand, Bevergem, Cargo), Charlotte Timmers (Beau Sejour, Bende van Jan de Lichte) & Robrecht Vanden Thoren (Torpedo, Terug naar Morgen). Vanaf 12 oktober 2020 op Streamz, geniet van Niets te Melden trailer.

Continue reading Koen De Bouw in Niets te Melden trailer op Streamz