Franchise: Official Secrets

Titel: Official Secrets

Regie: Gavin Hood

CAST: Keira Knightley, Ralph Fiennes, Matt Smith, Rhys Ifans

SYNOPSIS: Het waargebeurde verhaal van Katherine Gun. Een klokkenluider van de Britse geheime dienst die tijdens de aanloop naar de Irak-invasie in 2003, vertrouwelijke NSA-documenten lekte waarin een illegale spionageoperatie tussen de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk werd onthuld. Met een groot eigen risico publiceerde journalist Martin Bright het gelekte document in de Londense krant The Observer, waarna het wereldwijd de krantenkoppen haalde. Katherine werd door haar regering een verrader genoemd en beschuldigd van het overtreden van de ‘Official Secrets Act’. Katherine weigerde te buigen en bleef bij haar standpunt, ook al werd haar leven en dat van haar geliefden hiermee in gevaar gebracht. erde om de levens van duizenden te redden.

Official Secrets recensie op Streamz Plus

Official Secrets recensie op Streamz PlusOfficial Secrets ****

Regie: Gavin Hood (X-Men Origins: Wolverine, Ender’s Game, Eye in the Sky)

Met Keira Knightley, Ralph Fiennes, Matt Smith, Indira Varma, Conleth Hill, Matthew Goode, MyAnna Buring, Rhys Ifans, Ray Panthaki,…

Speeltijd: 112′

Ga kijken als je hield van Dark Waters, Fifth Estate & Snowden .

Lees verder Official Secrets recensie op Streamz Plus


Official Secrets trailer met Keira Knightley

Official Secrets karakterposters met de cast

X-Men Origins: Wolverine-regisseur Gavin Hood is nooit echt van zijn flop herrezen, hoewel hij met Ender’s Game & Eye in the Sky meermaals opnieuw heeft geprobeerd om naar het witte doek te komen. Hij is terug met de Britse film Official Secrets die de allure van The Imitation Game heeft op het vlak van cast met grote Britse namen zoals Keira Knightley (Atonement, Pirates of the Caribbean), Ralph Fiennes (Schindler’s List, Spectre, Harry Potter and the Deathly Hallows), Matt Smith (The Crown S1, Doctor Who, Terminator Genisys), Indira Varma (Game of Thrones S4, Close, Carnival Row), Conleth Hill (Game of Thrones S8) & een onherkenbare Matthew Goode (Watchmen, The Crown S2, The King’s Man). Official Secrets vertelt het verhaal van Britse klokkenluider Katharine Gun die in 2003 de oorlog in Irak en de Britse inmenging wilde tegengaan. Vanaf 2 oktober 2019 in Belgische bioscopen door regisseur Gavin Hood, geniet van Official Secrets trailer met Keira Knightley!

Lees verder Official Secrets trailer met Keira Knightley