Franchise: The Invisible Man

Titel: The Invisible Man

Regisseur: Leigh Whannell

Cast: Elisabeth Moss, Harriet Dyer, Aldis Hodge, Storm Reid & Oliver Jackson-Cohen

Producers: Jason Blum, Leigh Whannell & Kylie du Fresne

SYNOPSIS: Cecilia Kass, gevangen in een gewelddadige, controlerende relatie met een rijke en briljante wetenschapper, ontsnapt in het holst van de nacht en verdwijnt ondergedoken, geholpen door haar zus, hun jeugdvriendin en haar tienerdochter. Maar wanneer Cecilia’s mishandelende ex zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn enorme fortuin nalaat, vermoedt Cecilia dat zijn dood een grap was. Wanneer een reeks angstaanjagende toevalligheden uiteindelijk dodelijk worden en een bedreiging voor de levens van degenen die ze liefheeft zijn, begint Cecilia’s geestelijke gezondheid te ontwrichten in een wanhopige poging om te bewijzen dat ze wordt opgejaagd door een persoon die niemand kan zien.

The Invisible Man Blu-Ray recensie + wedstrijd

The Invisible Man Blu-RayThe Invisible Man ****

Regie: Leigh Whannell (Insidious 3, Upgrade)

Met Elisabeth Moss, Storm Reid, Aldis Hodge, Oliver Jackson-Cohen, Harriet Dyer,...

Speeltijd: 110'

Ga kijken als je hield van Us & A Quiet Place.

MOVIEPULPERS, MAAK KANS OP HET WINNEN VAN EEN EXCLUSIEVE GESIGNEERD POSTER VAN THE INVISIBLE MAN DOOR ONDERAAN DEZE POST DEEL TE NEMEN.

Sorry, je moet ingelogd zijn om deze content te lezen. Wordt een deel van de MoviePulp.be-community en krijg toegang tot exclusieve wedstrijden, Rated R content en meer!

Registreer gratis hier... Indien niet mogelijk, stuur een e-mail naar onze redactie voor hulp & support!

Een deel van de MoviePulp.be-community worden impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Benieuwd wat we doen met jouw data? Meer informatie vind je hier:
https://www.moviepulp.be/profiel

De officiële trailer van The Invisible Man is hier

Door Leigh Whannell (Upgrade, Insidious: Chapter 3) met de schitterende Elisabeth Moss (Handmaid’s Tale, Us), Oliver Jackson-Cohen  & Storm Reid (A Wrinkle in Time, When They See Us, Euphoria), geniet van de allereerste Invisible Man trailer door Blumhouse Productions! Vanaf februari 2020 in Belgische bioscopen.

Lees verder De officiële trailer van The Invisible Man is hier


In productie: The Invisible Man met Oliver Jackson-Cohen

Dag Johnny Depp, hallo Oliver Jackson-Cohen! Blumhouse Productions heeft het project van The Invisible Man overgenomen nadat The Dark Universe met The Mummy-reboot flopte en de productie is nu van start gegaan met cast & crew. The Invisible Man wordt vertolkt door Oliver Jackson-Cohen (The Haunting of Hill House) onder regie van Leigh Whannell (Insidious: Chapter 3, Upgrade) en ondersteuning zal gebeuren door Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale, Us, Mad Men) & Storm Reid (A Wrinkle in Time, When They See Us, Euphoria). De film wordt verwacht in het voorjaar van 2020.