Hunters recensie op Amazon Prime Video

Hunters recensie op Amazon Prime Video [eerste indruk]Hunters ****

Bedenker: David Weil / Producer: Jordan Peele (Get Out, Us, Twilight Zone)

Met Al Pacino, Logan Lerman, Lena Olin, Josh Radnor, Jerrika Hinton, Greg Austin,…

Speeltijd: 10 afleveringen / 1 uur per aflevering

Ga kijken als je hield van Inglorious Basterds, The Boys, The Man in the High Castle & Preacher.

Het verhaal: In de zomer van 1977 wordt de grootmoeder van Jonah Heidelbaum vermoord in haar eigen woonkamer. In een poging om haar moordenaar te vinden, wordt Jonah benaderd door Meyer Offerman, een oude vriend van zijn grootmoeder, die Jonah onthult dat Amerika op alle niveaus is geïnfiltreerd door afvallige nazi’s en zij waren verantwoordelijk voor haar dood. Zodra de waarheid aan hem is geopenbaard, wordt Jona gerekruteerd in een geheime organisatie die vastbesloten is de nazi-infiltranten uit te roeien waar ze ook zijn.

Al Pacino in Hunters Amazon recensie

Ons verdict: Er is genoeg content over nazi’s de laatste tijd als je terugdenkt aan Jojo Rabbit, maar Amazon is al een tijdje koploper met The Man in the High Castle & Preacher en neemt opnieuw de leiding met Hunters, de allereerste streamingserie met Al Pacino die de laatste tijd on a roll is na zijn werk in Once Upon a Time in Hollywood & The Irishman.

Het team uit Hunters Amazon recensie

De nieuwe serie Hunters brengt dan ook nieuw bloed en oud bloed samen: Veteraan Al Pacino als hoofdrolspeler & nieuw talent Jordan Peele als producent. De combo is dan ook meteen om van te snoepen met de berensterke pilot die je laat terugdenken aan The Boys met zijn dialogen, Inglorious Basterds met zijn moraliteit & Preacher met zijn vormgeving. En vanaf de eerste minuten ontwijkt Hunters ook de controverse niet met heel wat shockerende momenten die gevoelige magen zullen doen rollen. Niet voor doetjes dus. De selectie van regisseurs gebruiken tevens intelligente cameraperspectieven om deze serie die niet gebaseerd is op een strip voor een keer een bepaalde comic book vibe te geven. Namen zoals Logan Lerman, Lena Olin, Josh Radnor & Greg Austin volgen de grootmeester der maffiafilms mee, maar iedere keer dat Al Pacino op het scherm verschijnt, is het een ware vreugde om de man aan het werk te zien als Joodse filantropolist. Tot slot is het einde misschien wat te ver gezocht maar desalniettemin creatief gevonden.

Besluit: Hunters is de eerste televisieserie van Al Pacino met het geld van Jordan Peele. Dit kon op papier niet misgaan en dat doet het op het digital doek ook niet. Streamen die handel!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter