Franchise: Beverly Hills Cop 4

Nieuwe Beverly Hills Cop: Axel Foley gaat verder zonder Adil El Arbi & Bilall Fallah

Nieuwe Beverly Hills Cop 4 gaat verder zonder Adil El Arbi & Bilall Fallah

Na een aantal jaren in ontwikkeling lijkt het erop dat het langverwachte 4de deel in de actiekomedie Beverly Hills Cop eindelijk vooruitgang boekt.  De productie begint officieel deze week en Deadline meldt dat Joseph Gordon-Levitt (Inception) & Taylour Paige (Zola) de cast vervoegen samen met de man van de franchise Eddie Murphy himself. Beverly Hills Cop: Axel Foley komt terecht op internationale streamingdienst Netflix en zal geregisseerd worden door Mark Molloy, wat betekent dat Adil El Arbi & Bilall Fallah officieel uit de boot vielen wegens problemen met hun schema’s. Dat was weliswaar al langer gekend, maar moet toch een aderlating zijn voor het duo na het gecancelde Batgirl.

Adil El Arbi & Bilall Fallah maken hun eerste Netflix-film

Je leest het goed: Het Patser-duo die momenteel bezig zijn aan de afwerking van Bad Boys for Life gaan een Netflix-film maken! De rechten van Beverly Hills Cop 4 werden immers opgekocht door Netflix en producer Jerry Bruckheimer bevestigt nu het vertrouwen in het bekende Belgische regisseursduo want ze mogen verderwerken aan de film zoals eerder gepland. Dat is eveneens goed nieuws voor Bad Boys for Life die momenteel in postproductie is. Proficiat Adil El Arbi & Bilall Fallah !


Belgen gaan aan het werk voor Beverly Hills Cop 4

Adil El Arbi & Bilall Fallah gaan aan het werk voor Beverly Hills Cop 4

Niemand minder dan Adil El Arbi & Bilall Fallah gaan het 4de deel van Beverly Hills Cop verfilmen met Eddie Murphy in de hoofdrol! Dat meldt Deadline.com. De producers Jerry Bruckheimer & Eddie Murphy zijn grote fans van de film BLACK en waren gecharmeerd dat het Belgische regisseursduo bovendien nog grote fan was van de franchise. Het gaat goed met het duo in Hollywood: momenteel zijn ze bezig aan het verfilmen van de FX-serie Snowfall.

Continue reading Belgen gaan aan het werk voor Beverly Hills Cop 4