Franchise: The Equalizer 2

The Equalizer 2 recensie

The Equalizer 2 recensieThe Equalizer 2 ****

Regie: Antoine Fuqua (Training Day, Southpaw, Shooter)

Met Denzel Washington, Pedro Pascal, Melissa Leo, Bill Pullman, Sakina Jaffrey, Ashton Sanders, Garret Golden, Jonathan Scarfe, Orson Bean,…

Speelduur: 121′

Ga kijken als je hield van John Wick, Sicario 2: Day of the Soldado & de vorige Equalizer-film.

Lees verder The Equalizer 2 recensieDenzel Washington is terug in The Equalizer 2 trailer

Denzel Washington (Fences, Roman J. Israel, Esq.) is terug als Robert McCall in The Equalizer 2! De actiefilm uit 2014 was een stevige aanrader dankzij het formidable regisseerwerk van Antoine Fuqua (Training Day, Olympus Has Fallen). We zijn benieuwd of de regisseur opnieuw het niveau kan halen van voorheen. Veel is er niet gekend over het plot, maar met namen zoals Pedro Pascal (Narcos, Wonder Woman 2), Bill Pullman (The Sinner) & Melissa Leo (Snowden, Oblivion, The Fighter) zal dat ons een worst wezen. Vanaf 15 augustus 2018 in Belgische bioscopen, geniet van The Equalizer 2 trailer met Denzel Washington.


Denzel Washington komt terug als Robert McCall in The Equalizer 2

Denzel Washington komt terug als Robert McCall in The Equalizer 2

De kogel is door de kerk: Na Keanu Reeves in John Wick is Denzel Washington akkoord gegaan om opnieuw te verschijnen als Robert McCall in een vervolgfilm op The Equalizer 2. Hij wordt door de drukke agenda van Denzel Washington (die met The Magnificent Seven een 2de keer met Equalizer-regisseur Antoine Fuqua) in het najaar van 2017 verwacht. Het is nog niet zeker dat regisseur Antoine Fuqua terugkomt, maar volgens velen is dit maar een kwestie van formaliteit gezien de goede box office resultaten van de film.