Jack Ryan S2 recensie op Amazon Prime Video

Jack Ryan S2 recensie op Amazon Prime VideoTom Clancy’s Jack Ryan S2 *** 1/2

Bedenker: Carlton Cuse & Graham Roland (Rampage, Lost, Jack Ryan)

Met John Krasinski, Wendell Pierce, Michael Kelly, Noomi Rapace, Benito Martinez, Tom Wlaschiha, Jordi Mollà, Francisco Denis, John Hoogenakker, Cristina Umaña, Jovan Adepo,…

Speeltijd: 8 afleveringen / 45 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van Hanna, The Spy & het vorige seizoen van Jack Ryan.

Het verhaal: Jack Ryan & James Greer trekken naar Venezuela om de waarheid te vinden achter een heleboel verdachte transacties die Rusland en de Verenigde Staten lijnrecht tegenover elkaar kunnen zetten in het midden van verkiezingsinspanningen van een Venezolaanse leider.

John Krasinski in Jack Ryan S2 recensie op Amazon Prime Video

Ons verdict:Jack Ryan heeft misschien geen awards gewonnen voor Amazon zoals Fleabag & Marvelous Ms Maisel, het is wel één van de redenen waarom mensen zich gaan abonneren op de internationale streamingdienst. Enkel Man in the High Castle deed het in onze ogen nog beter dan het 1ste seizoen van Jack Ryan, met de nieuwe lichting van Prime Video-series zoals Homecoming, Carnival Row, Good Omens & Too Old to Die Young die de rangen mooi volgen of zelfs verbeteren. Bedenkers Carlton Cuse & Graham Roland die inmiddels van Amazon al 3 seizoenen mogen pennen van Tom Clancy’s spionagefiguur Jack Ryan trekken nu naar Zuid-Amerika met niemand minder dan Michael Kelly, Noomi Rapace, Benito Martinez & Tom Wlaschiha die de cast vervoegen.

John Krasinski, Wendell Pierce & Michael Kelly is Amazon's Jack Ryan

Continuïteit wordt verzekerd in de eerste afleveringen van Jack Ryan S2 met de meer serieuze & serene stijl van acteren door hoofdduo John Krasinski & Wendell Pierce, maar de nieuwe actievolle kruisbestuiving van Noomi Rapace & Tom Wlaschiha houden je geïntrigeerd om de Prime Video-spionageserie te blijven bingen. Ster van de show blijft weliswaar John Krasinski die aflevering per aflevering groeit in zijn rol als Jack Ryan. Ongetwijfeld heeft het succes van A Quiet Place hem meer zelfvertrouwen gebracht en dat zie je. Opnieuw zoeken de makers heerlijk de realiteit op met de Venezuelaanse (Presidentiële) crisis van begin 2019 tussen Maduro & Guaidó die als blueprint dient voor het verhaal van Jack Ryan seizoen 2. Het stuntwerk alsook de special effects & het introfilmpje zijn nog een stukje beter dan zijn voorganger met de editing die tegenover zijn voorganger meer conventieel blijft. De ontknoping mag dan wel iets minder zijn als Jack Ryan S1, over de ganse lijn levert Jack Ryan S2 een mooie voortzetting van wat er op poten werd gezet door Paramount Television & Amazon Prime Video.

Kortom, dit 2de seizoen van Jack Ryan op Amazon Prime Video is een solide opvolger met meer body dankzij castleden zoals Michael Kelly & Noomi Rapace. Lekker om te streamen op een verlengd weekend!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter