Tag Archives: Domino

Domino Blu-Ray recensie

Domino Blu-Ray recensieDomino *

Regie: Brian De Palma (Carlito’s Way, Snake Eyes, The Untouchables)

Met Nikolaj Coster-Waldau, Carice van Houten, Guy Pearce, Paprika Steen, Nicolas Bro, Ardalan Esmaili, Sachli Gholamalizad, Søren Malling, Bieke Ilegems,…

Speeltijd: 89′

Eerlijk? Ga dit schandelijk stukje Europese film niet kijken, tenzij je één van de slechtste films van je leven wil meemaken. Als je het moet vergelijken met een film, dan eerder in de aard van The Spider in the Web

Continue reading Domino Blu-Ray recensie

Domino trailer door Brian De Palma

Domino trailer door Brian De Palma

Er is nog altijd onduidelijkheid of Domino in Belgische bioscopen zal draaien, maar met een naam zoals Brian De Palma en het feit dat deze film deels in België is gefilmd, hopen we van harte dat een lokale distributeur deze zal opvangen. Gezien de straight-to-DVD release in de Verenigde Staten en het geflopte Power Rangers-avontuur voor Saban Films hebben weliswaar onze twijfels of dit zal lukken. Met namen zoals Nicolaj Coster-Waldau (Game of Thrones, Oblivion, Gods of Egypt), Carice van Houten (Zwartboek, Game of Thrones, Valkyrie) & Guy Pearce (Memento, Brimstone, Alien Covenant, Mary Queen of Scots) ontbreekt het alleszins niet aan Europees talent met een track record in Hollywood om een verhaal te vertellen over een politieagent uit Kopenhagen die gerechtigheid wil voor de moord op zijn partner. Oordeel zelf door Domino trailer van regisseur Brian De Palma (The Untouchables, Carlito’s Way) nu te bekijken. AUB!

Continue reading Domino trailer door Brian De Palma

Vlaamse schone in nieuwe Domino door Brian De Palma

Vlaamse schone in nieuwe Domino door Brian De Palma

ATV-presentatrice Bieke Ilegems die gekend is van onder meer Familie, maar ook Vlaamse films zoals Smoorverliefd & Boys krijgt een gastrol in Brian De Palma’s nieuwste film Domino over de aanslagen in Europa. Dat laat de regionale zender ATV weten samen met andere Mediahuis-websites. Wat haar rol precies is, is nog niet geweten, maar ongetwijfeld zal ze op het scherm komen als nieuwsanker binnen de film. In ander nieuws was Brian De Palma aanwezig in Oelegem om opnames te doen aan de Molen van Oelegem samen met de hoofdcast Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones). Samen met het feit dat hij gedurende lange tijd al aanwezig is in de provincie Antwerpen, kunnen we met trots zeggen dat Domino een voortreffelijke Vlaamse aanwezigheid zal hebben. Ook onze Noorderburen halen een slag aan huis: Carice van Houten gaat volgens Deadline.com de rol van Christina Hendricks overnemen in Domino. Domino wordt in zalen verwachten in 2018. Bekijk onderaan de reportage door ATV.

Continue reading Vlaamse schone in nieuwe Domino door Brian De Palma

Brian De Palma schiet film in België

Brian de Palma is een van de grootste regisseurs van de laatste 40 jaarTopregisseur Brian De Palma, de man achter sublieme gangsterfilms zoals Scarface, Carlito’s Way & The Untouchables, is voor de opnames van zijn nieuwste film Domino afgezakt tot aan België! Tussen 8 & 30 juni zal hij schieten op verschillende locaties in Antwerpen (Deurne, Borgerhout, centrum, Kiel) en wie geluk heeft, zal bovendien Hollywoodsterren zoals Christina Hendricks (Mad Man) & Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones) kunnen opmerken in de straten van Antwerpen. Domino is geschreven door de Noor Petter Skavlan (Kon-Tiki) en vertelt het verhaal van een Deense politieagent die met de hulp van een collega een moordenaar op de hielden zit in Kopenhagen, terwijl Europa geteisterd wordt door terrorisme. Wat het duo niet weet, is dat de voortvluchtige eigenlijk een CIA-agent is die een dodelijke IS-cel aan het opsporen is. Wanneer Domino wordt verwacht, is nog niet onduidelijk, want normaal moest Domino op het filmfestival in Cannes verschijnen. Neem maar gerust 2018, gezien de film nog maar in pre-productie is.