Meer over Sex Education (film of serie)

Sex Education seizoen 2 wordt verwacht op 17 januari 2020

Sex Education 2de seizoen wordt verwacht op 17 januari 2020
Goed nieuws voor de Netflix-streamers, want Sex Education krijgt een 2de seizoen en het staat geprogrammeerd voor lancering op 17 januari 2020. Sex Education is het verhaal van Otis Milburn: een onervaren en sociaal onhandige scholier die bij zijn moeder (en sekstherapeute) Jean woont. In seizoen 1 startten Otis en zijn vriendin Maeve Wiley een kliniek voor sekstherapie van waaruit Otis zijn ‘ervaring’ en advies op het gebied van seks met zijn medeleerlingen deelde. In seizoen 2 moet laatbloeier Otis zijn recent ontdekte seksuele driften leren beheersen om de relatie met zijn vriendin Olga te doen slagen. Tegelijkertijd wordt de spanning tussen Maeve en hemzelf steeds intenser. Ondertussen is Moordale Secondary in de greep van een uitbraak van Chlamydia waardoor seksuele voorlichting nóg belangrijker wordt. En de komst van een aantal nieuwelingen in de stad zorgt voor flink wat onrust.

Lees verder Sex Education seizoen 2 wordt verwacht op 17 januari 2020

Sex Education S1 recensie op Netflix België

Sex Education S1 recensie op Netflix BelgiëSex Education *** 1/2

Regie: Kate Herron & Ben Taylor (Divorce)

Met Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Gillian Anderson, Alistair Petrie, Kedar Williams-Stirling, Tanya Reynolds, Patricia Allison, Mimi Keene, Chaneil Kular, Connor Swindells, Aimee Lou Wood, Simone Ashley, Lily Frazer,…

Speeltijd: 8 afleveringen / 50 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van American Pie, GLOW & 13 Reasons Why.

Lees verder Sex Education S1 recensie op Netflix België

Sex Education S1 trailer op Netflix België

Girl wordt in de VS wegens een drukke releaseagenda in januari op Netflix verschoven naar februari of maart 2019 voor o.m. deze Sex Education. De nieuwe Amerikaans Britse serie met o.m. Asa Butterfield (Miss Peregrine, Hugo), Gillian Anderson (X-Files, The Fall S1), Alistair Petrie (Rogue One, Hellboy reboot), Emma Mackey & Ncuti Gatwa over een bescheiden jongen die gebombardeerd wordt tot de sekstherapeut van zijn school moet dan toch aardig wat in zijn mars hebben om onze Belgische trots te verschuiven. Vanaf 11 januari 2019 weten we meer! Geniet van Sex Education trailer op Netflix België!